Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Facebookactie ‘Win je gevel terug’

Terug naar overzicht

De ideale gevel geeft je woning een blijvende meerwaarde en dit niet enkel op esthetisch, maar ook op energetisch vlak. En natuurlijk moeten ze ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk zijn. Met de gevelbekledingsoplossingen van Deceuninck, of ze nu van pvc zijn of van het type Twinson® (een pvc-houtcomposiet), voldoet je gevel aan al die voorwaarden. En dankzij de nieuwe promo-actie van Deceuninck misschien zelfs gratis en voor niets. Want vanaf Batibouw 2016 tot het einde van het jaar voert Deceuninck een bijzondere facebookactie voor particulieren waarmee je de aankoopprijs van je Deceuninck-gevel, tot max. 5000 euro, kan terugwinnen.

Deelnemen aan de facebookactie ‘Win je gevel terug’ van Deceuninck is heel eenvoudig. Neem gewoon een ‘selfie’ van jezelf met je Deceuninck-gevel op de achtergrond en laad hem op via de facebookpagina van Deceuninck. Wanneer je foto door de beheerders van Deceuninck wordt vrijgegeven, krijg je een e-mail. En dan begint het belangrijkste…: zoveel mogelijk ‘likes’ verzamelen. Want het is precies de inzender van de foto die tegen 31/12 de meeste ‘likes’  heeft verzameld die zijn Deceuninck-gevel 100% terugbetaald krijgt.

Alle info en voorwaarden i.v.m. deze facebookactie staan op www.deceuninck.be en op www.winjegevelterug.be

Info en voorwaarden

Alle info en voorwaarden voor beide acties zijn terug te vinden via www.deceuninck.be. Via deze site kan je trouwens ook vrijblijvend een prijsofferte, brochures of stalen aanvragen.

De facebookpagina van Deceuninck vind je hier

Bezoek onze stand op Batibouw (4.212) voor bijkomende inlichtingen
batibouw, batibouw 2016, cashback, gevelbekleding, promotie gevel