Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Hoe glazen schuifdeuren de ruimte optisch vergroten

Terug naar overzicht

Je hoeft geen muren uit te breken als je je wat opgesloten voelt in je kleine woonkamer. Er zijn ook decoratieve trucjes waarmee je de ruimte optisch kunt vergroten: speel met de kleur van de muren, plaats een spiegel of let op de grootte van je meubels. En wat dacht je van glazen schuifdeuren in plaats van de klassieke ramen? Ontdek waarom dit de meest efficiënte oplossing is!

Wat zijn de voordelen van glazen schuifdeuren?

Lichtinval speelt een belangrijke rol in een kleine ruimte. Dankzij grote (schuif)ramen baadt je woonkamer of keuken in het licht en wordt het uitzicht op de tuin verlengd. Bijkomend voordeel: je verbruikt minder elektriciteit dankzij al dat daglicht. Zo zie je maar hoe schuifdeuren of -ramen je dagelijkse bezigheden beïnvloeden – misschien zelfs meer dan je dacht.

Bovendien win je ruimte dankzij schuifdeuren. In tegenstelling tot klassieke deuren, hebben schuifdeuren geen ‘openingsveld’ nodig waarmee je vaak al gauw een vierkante meter ruimte verliest. Een schuifdeur plaatsen is geen groot werk, gaat snel én kost je minder dan de plaatsing van een aanbouw om de ruimte groter te maken.

De keuze van het materiaal

Overtuigd van je keuze voor glazen schuifdeuren? Dan moet je natuurlijk nog het juiste type vinden. De Monorail-schuifdeuren bieden alvast een onklopbare prijs-kwaliteitverhouding:

  • Je geniet een betere thermische en akoestische isolatie doordat alle kieren beter afgesloten zijn en lucht noch water erdoorheen kunnen dringen.
  • Je kunt rekenen op een veilige afsluiting tegen inbraak.
  • De smalle profielen van dit type schuifdeur en de vele kleuren waarin je ze kunt bestellen, maken dat de Monorail-schuifdeuren perfect te integreren zijn in de muren: binnen en buiten worden een geheel.

Vertrouw op de specialist in glazen schuifdeuren

Bij Deceuninck doen we er alles aan om aan jouw wensen tegemoet te komen. Heb je een vraag? Neem dan snel contact met ons op. En check zeker onze brochure over de Monorail-schuifdeuren.