Door verder te surfen op de Deceuninck site gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies: Ik ga akkoord
+

Deceuninck blog

De familie Kok-Verlegh, renovatie buitenschrijnwerk aan hun tweede verblijf aan zee

27 november 2018 | Mevrouw Martine Verlegh is heel tevreden over het geleverde werk en vindt dat de preferred partner het uitstekend deed. Kennissen en vrienden met een verblijf aan zee raadt ze aan om Verhaeghe te contacteren als renovatie zicht opdringt.

Lees het volledig artikel

Maurice Van Roy, renovatie ramen in Pepingen

27 november 2018 | Sinds mijn ramen werden gerenoveerd, heb ik veel minder geluidsoverlast van het schooltje in de buurt. Dit verschil met mijn vroegere ramen bedraagt 25%. Over de kwaliteit van Deceuninck ramen was ik al overtuigd, maar nu de nieuwe ramen zijn geplaatst door de preferred partner MDS, merk ik op dat mijn nieuwe Deceuninck ramen meer warmte binnen houdt en het lawaai buiten houdt. 

Lees het volledig artikel

Tony Breuckelaers - Vande Putte, renovatie ramen en deuren

27 november 2018 | Na het opvragen van verschillende offertes voor de renovatie van onze ramen en deuren, werd op aanraden van onze architect gekozen voor bewezen kwaliteit en design van Deceuninck.  Bovendien was de prijs op de offerte van de Deceuninck partner één van de beste in onze vergelijkingsstudie.

Lees het volledig artikel

Vanstrijthem - Heyse, renovatie ramen en deuren

27 november 2018 | Wij waren heel tevreden over de plaatsing en de samenwerking met één van de Preferred Partners van Deceuninck. Ook de aftersales van deze Preferred Partner heeft al zijn nut bewezen bij het herstellen van een gebarsten raam en de bijstelling van een schuifraam. Dit verliep allemaal heel vlot. 

Lees het volledig artikel

Pantek bvba

9 augustus 2016 | Als bedrijf zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in kunststof bouwmaterialen. Ook zijn we sinds meer dan 40 jaar erkend verdeler van Deceuninck profielen. We hebben dan ook niet getwijfeld om de gevel van ons bureel te bekleden met de Deceuninck Twinson gevelbekleding.

Lees het volledig artikel

Dieter Vancoillie & Angelique Maertens

26 februari 2016 | Vancoillie Plastics bestaat reeds 36 jaar en is een echt familliebedrijf van vader op zoon. Toen Guido Vancoillie omstreeks 1975 begon als een éénmanszaak in het zelf produceren van rolluiken, had hij maar 1 doelstelling: kwaliteit afleveren. Vlug werd zijn aanbod uitgebreid door het aan - en verkopen van PVC bekledingsprofielen, PVC buizen en toebehoren.

Lees het volledig artikel