Vraag een gratis offerte

Leiderschapswissel bij Deceuninck in Europa – Luc Vankemmelbeke CEO Europe

Deceuninck kondigt de aanstelling aan van Luc Vankemmelbeke als nieuwe Chief Executive Officer Europe (CEO Europe) bij Deceuninck met ingang van 2 mei 2022. Luc zal Stijn Vermeulen vervangen, die in onderling overleg beslist heeft Deceuninck na 2,5 jaar te verlaten.

Luc Vankemmelbeke is in het bezit van een masterdiploma burgerlijk ingenieur en is een doorgewinterd manager met ruime ervaring in een productie-omgeving. Hij werkte meer dan 25 jaar bij Bekaert, waar hij verscheidene strategische operationele en commerciële functies bekleedde in België, Europa en daarbuiten.

Luc: “Ik ben trots de CEO te zijn van deze grote internationale producent van bouwmaterialen met Vlaamse roots en lid te worden van de familie die Deceuninck is! Duurzame woningen bouwen is onze ambitie en duurzaamheid is een van onze kernwaarden.”

Bruno Humblet: “Samen met het Uitvoerend Management wil ik Luc verwelkomen als CEO Europe van Deceuninck. Ik ben ervan overtuigd dat hij ons met zijn ruime ervaring in een productie-omgeving kan helpen onze strategische visie toe te passen. Ik wil Stijn Vermeulen ook danken voor zijn inzet voor het bedrijf en wens hem het allerbeste in zijn verdere loopbaan.”