Vraag een gratis offerte

De Nieuwe Standaard in Brandwerend Schrijnwerk

Decalu WESTA FP

Met de steeds strengere eisen op gebied van thermische en akoestische isolatie, heeft Deceuninck innovatieve oplossingen ontwikkeld om te voldoen aan de vraag naar brandwerendheid. Deceuninck presenteert het baanbrekende Decalu WESTA FP-assortiment, dat een nieuwe maatstaf zet op het gebied van brandwerend schrijnwerk voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Naast de belangrijke aspecten van energie-efficiëntie, akoestiek en esthetiek, erkent Deceuninck ook het cruciale belang van brandveiligheid. Het Decalu WESTA FP-systeem heeft uitgebreide testen op het gebied van brandveiligheid doorstaan en levert uitstekende prestaties.

Het assortiment biedt architecten, aannemers en installateurs een innovatieve en duurzame oplossing om wanden, deuren en ramen brandwerend te maken, zonder in te leveren op esthetiek en duurzaamheid. Het assortiment omvat enkele en dubbele binnen- en buitendraaiende deuren/ramen, evenals vaste wanden met EI(30) en EI(60) classificaties, waardoor een hoge mate van brandbeveiliging wordt gegarandeerd.

So Easy-technologie

Wat maakt Decalu WESTA FP uniek? Allereerst zorgt de So Easy-technologie voor een vlotte installatie van wanden, deuren en ramen, waardoor de installatietijd met 20 tot 40% wordt verkort in vergelijking met andere systemen op de markt. Bovendien zijn de beglazingclips aan de binnenkant gemonteerd, wat zorgt voor een strakke afwerking en een verhoogde brandwerendheid. Het Decalu WESTA FP-systeem is uitstekend compatibel met andere Decalu-systemen en biedt dankzij de dubbele gelkamers uitmuntende thermische eigenschappen.

Perfecte combinatie met het kunstof Elegant raamsysteem van Deceuninck

Een extra voordeel is de perfecte combinatie met het kunststof Elegant raamsysteem van Deceuninck. In ruimtes waar de eisen op het gebied van brandveiligheid minder strikt zijn, kan het Decalu WESTA FP-systeem naadloos worden geïntegreerd met standaard aluminium schrijnwerk.

Het Decalu WESTA FP-assortiment voldoet aan strenge Europese normen en is uitgebreid getest op belangrijke brandparameters, zoals vlamdichtheid en thermische isolatie. Vlamdichtheid meet hoelang een scheidend element voorkomt dat vlammen of hete gassen doordringen, terwijl thermische isolatie aangeeft hoelang het element warmteoverdracht verhindert naar de niet-blootgestelde zijde.

Met Decalu WESTA FP brengt Deceuninck een revolutionaire oplossing op de markt die de hoogste normen van brandveiligheid, esthetiek en duurzaamheid combineert.

Meer info?

Mail naar benelux@deceuninck.com