Vraag een gratis offerte

Smart Colours 2019-2020

voor elke woonstijl een passend kleurverhaal

Kleur is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een gebouw en moet passen bij de overige elementen in de gevel. Bij Deceuninck streven we naar ‘materiaalneutraliteit’. Volgens die visie ontwikkelden we het Smart Colours-principe voor ons coatinggamma. Onderstaande kleuren kunnen zowel als Aluroc en Decoroc besteld en gecombineerd worden voor het volledige Deceuninckgamma. De 16 onderstaande kleuren hebben een klasse QualiCoat II terwijl andere RAL-kleuren beschikbaar zijn in klasse I.

Dankzij het Smart Colours-principe kan de bouwheer of architect of u pvc en aluminium profielen moeiteloos combineren in eenzelfde project.

Op zoek naar ramen met een edgy look of liever een rustieke afwerking? Met Smart Colours biedt Deceuninck voor elke smaak wat wils. Laat je inspireren door ons gevarieerd kleurenaanbod.

Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamma dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en staalblauw tot licht ivoor.

Kleuren Deceuninck