Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Genk

Bent u op zoek naar nieuw glas of nieuwe ramen en woont u in Genk of in de buurt van Genk? Dan kan Deceuninck u verder helpen! Met de strenger wordende energienormen is het slim om te investeren in nieuwe ramen van Deceuninck. Deze zorgen voor een kwalitatieve akoestische en thermische isolatie. Bekijk de ramen zelf bij een verdeler in Genk en laat al uw vragen beantwoorden door een van onze specialisten.

Alle soorten ramen Genk

Er zijn veel ramen vindbaar op de markt en het is dan ook lastig om de juiste ramen te vinden voor uw woning in Genk. Ramen kunnen onder andere verschillen in kleur, vorm en afmetingen. De specialisten van Deceuninck helpen u graag verder en kunnen u voorzien van persoonlijk advies. Het is bij het kiezen van uw nieuwe ramen belangrijk dat u de juiste afweging maakt tussen pvc ramen of aluminium ramen. Kiest u voor aluminium ramen? Dan kunnen wij u onze Decalu-reeks adviseren. Deze reeks aluminium ramen is uniek op de markt doordat er gebruik gemaakt is van technieken die ook terug te vinden zijn bij pvc ramen. Hierdoor hebben de aluminium ramen uit de Decalu-reeks dezelfde hoge isolatiewaarde als pvc ramen. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze showroom in Genk waar u het gehele aanbod in de verschillende kleuren kunt bekijken.

Pvc ramen zijn in de meeste gevallen goedkoper dan de aluminium ramen. Er zijn veel mensen die voor pvc ramen kiezen omdat deze erg onderhoudsvriendelijk zijn. Het af en toe af doen van de ramen met water en een sopje is al voldoende. Groot onderhoud hebben de pvc ramen dan ook niet nodig. Bent u geïnteresseerd in nieuwe pvc ramen voor uw huis in Genk? Bezoek een showroom bij u in de buurt of neem contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Configureer ramen op maat in Genk

Ook kunt u met de configurator op onze website inspiratie op doen! De innovatieve ramen en deuren configurator vindbaar op onze website wordt ook wel de Winspirator genoemd. Via deze Winspirator kunt u zien hoe de nieuwe pvc ramen en deuren bij uw woning passen. Pvc ramen en deuren maken uw woning helemaal af, of u nu woont in een rijtjeshuis of klassiek herenhuis in Genk. Beide ramen en deuren kunnen in verschillende kleuren op maat gemaakt worden. Ook kunt u al gratis het volledige dossier opgestuurd krijgen! We kunnen deze indien wenselijk ook opsturen naar onze partners in Genk zodat die u meteen verder kunnen helpen bij uw nieuwe gewenste ramen.