Vraag een gratis offerte

Ontdek de kwalitatieve ramen van Deceuninck

Ramen Buggenhout

Bent u op zoek naar ramen van hoge kwaliteit voor in uw woning in Buggehout? Dan bent u bij Deceuninck aan het juiste adres! U vindt bij ons ramen van zowel aluminium als pvc van hoge kwaliteit. Ieder materiaal heeft natuurlijk andere voordelen, maar beide materialen bieden zowel akoestische als thermische isolatie. Bezoek een verdeler in Buggenhout om de producten te bekijken en laat u adviseren door onze specialisten.

Alle soorten ramen in Buggenhout

Bij Deceuninck vindt u voor zowel pvc als aluminium ramen een groot assortiment. Met aluminium kiest u echt voor stijl en design. Het is vaak wel iets duurder materiaal. Daarnaast heeft Deceuninck de speciale Decalu-reeks ontwikkeld. Deze is uniek op de markt en heeft een even hoge isolatiewaarde als pvc ramen. De reeks is ontwikkeld door gebruik te maken van kunststofprofiel technieken. Weet u al welke kleur en vorm u wilt hebben, perfect! Mocht u er nog niet helemaal uit zijn, helpen wij uiteraard graag verder met het maken van een keuze. Bezoek een showroom in Buggenhout en laat u verbazen door de grote collectie met uitgebreide kleurenreeks en kleurencombinaties.

Naast aluminium ramen, is er natuurlijk ook een groot aanbod aan ramen gemaakt van pvc. Bij pvc is het grote voordeel, naast dat het vaak iets goedkoper is dan aluminium, dat er bijna geen onderhoud nodig is. De ramen gaan tot wel 50 jaar en het enige dat u hoeft te doen is de ramen schoon en netjes houden. Dit kunt u doen door de ramen af en toe een keer af te stoffen of schoon te maken met water en afwasmiddel. Daarnaast zijn de ramen brandbestendig, in feite werken ze zelfs brandvertragend. Heeft u interesse in pvc ramen voor in uw woning in Buggenhout? Neem dan snel contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt.

Configureer ramen op maat in Buggenhout

Inspireer uzelf op onze website! Met onze innovatieve nieuwe ramen en deuren configurator, de Winspirator kunt u meteen zien wat PVC ramen en deuren voor uw woning kunnen doen. Of u nu een moderne villa of een klassiek herenhuis in hartje Buggenhout hebt, PVC ramen en deuren maken uw woning compleet. De ramen en deuren kunnen volledig op maat en in iedere gewenste kleur worden besteld. Het volledige dossier wordt u gratis toegestuurd. Uw dossier kan ook rechtstreeks onze partners in Buggenhout of uw buurt worden gestuurd zodat zij u direct kunnen helpen met uw project.