Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren kopen in Mechelen

Ramen en deuren Mechelen

U bent bezig met een nieuwbouw of renovatie? Dan is het zoeken naar nieuwe ramen en deuren uw nieuwe uitdaging. Met deze uitdaging willen wij u graag helpen. In de regio Mechelen kan u steeds terecht bij één van onze partners die u kan helpen met de juiste keuze van onze ramen en/of deuren.

Ramen en deuren bepalen mee de stijl van uw woning, naast het design aspect spelen andere factoren ook een rol bij uw keuze. Welk profiel kies ik? Kies ik voor dubbel- of driedubbel glas? Is onderhoud belangrijk? welke afwerking wens ik in mijn woning?

Vele vragen die de meeste mensen stellen en opgelost kunnen worden naargelang uw stijl en keuze.

Pvc ramen en deuren Mechelen

Kiezen voor pvc ramen en deuren staat garant voor een laag energieverbruik met uitstekende isolatie op akoestisch en thermisch vlak. Wilt u weten hoeveel u bespaard met nieuwe pvc ramen en deuren, doe dan de energiecalculator test.

Wist u trouwens dat pvc 100% recycleerbaar is? Recyclage is essentieel voor ons productieproces, maar daar houdt onze ambitie niet op: Ontdek meer over Deceuninck recycling.

Ramen en deuren in pvc zijn niet alleen goed voor het milieu, ze zijn ook een streling voor uw oog. Onze ramen en deuren zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, verschillende kleuren en afwerkingen. Ons Elegant raamreeks geeft voor elke stijl een oplossing en een warme uitstraling voor modern, tijdloos, klassiek, urban of andere woonstijlen.

Contacteer onze verdelers in ramen of pvc deuren Mechelen

 

pvc deuren Mechelen

 

Aluminium ramen en deuren Mechelen

Ziet u ook graag slanke en moderne profielen in een woning? Dan bent u niet alleen. Een groot slank vast raam is vandaag de trend. Dan zijn Aluminium ramen voor u een groot voordeel en goed keuze. Onze Decalu aluminium reeks is namelijk zeer geschikt voor grote raamvlaktes. Zo combineer je een moderne look met tal van voordelen op basis van onderhoud, isolatie en inbraakveiligheid. Aluminium ramen en deuren hebben namelijk net als pvc ramen een lange levensduur.

Op zoek naar aluminium glazen deuren met hoge isolatiewaarde? Ontdek hier onze verdelers voor aluminium deuren Mechelen en/of glazen deuren Mechelen.

 

Aluminium ramen en deuren in Mechelen

 

Combineer kunststof ramen met aluminium ramen Mechelen

Dankzij het Smart Colours-gamma van Deceuninck kan je bovendien profielen in pvc en aluminium perfect combineren in eenzelfde project.

Via onze ramen- en deurenconfigurator kan je trouwens een woning perfect combineren met pvc en aluminium ramen. Zo ziet u hoe een huis perfect combineerbaar kan zijn met pvc en aluminium.

Zo kan u grote aluminium schuiframen en deuren met slanke profielen combineren met het warme comfort en uitstraling van pvc ramen.

Laat u inspireren met onze ramen- en deurenconfigurator.

Contacteer een expert in ramen en deuren in pvc Mechelen

Vind een installateur voor het vervangen van uw ramen en deuren in Mechelen

Onze installateurs zijn experts in het plaatsen van ramen en deuren op maat. Iedere Deceuninck Partner draagt namelijk het Kiwa-label. Dit label is strenger dan het Europese CE-label voor ramen en deuren. Verplicht zijn we niet om onze ramen en deuren Kiwa-gecertificeerd te maken, maar toch vinden wij dit label een must. We zijn namelijk enkel tevreden met de allerbeste kwaliteit. Ontdek meer over onze kwaliteit.

Geïnteresseerd in ramen en deuren van Deceuninck? Ontdek dan uw Deceuninck in Mechelen via onze offerte aanvragen formulier. Na aanvraging ontvangt u meerdere offertes bij verschillende partners. Zo kan u steeds de gemiddelde prijzen vergelijken.

Vind een installateur in uw buurt