Vraag een gratis offerte

Lokeren: Ramen en deuren kopen

Ramen en deuren Lokeren

Op zoek naar nieuwe ramen en deuren? Dan bent u bij Deceuninck bij het juiste adres. Wij bieden namelijk een oplossing voor duurzame ramen en deuren in pvc en aluminium. Onze pvc ramen worden 100% gerecycleerd via ons recyclagefabriek in Diksmuide. Naast het ecologisch aspect, staat Deceuninck ook garant voor design, comfort en maatwerk, speciaal voor u geselecteerd.

U kan ook steeds Aluminium met pvc-ramen combineren, maar is dat wel een goed idee? Dat verschil merkt u toch? Niet als u voor de ‘Smart colours’ van Deceuninck kiest. Met onze nieuwe kleurencollectie kan u de kleur van uw aluminium en uw pvc ramen en deuren perfect op elkaar afstemmen.

Pvc ramen Lokeren

Onze nieuwste raamreeks Elegant voorziet een oplossing in alle mogelijke stijlen. Nooit eerder waren kunststof profielen zo modern en minimalistisch als onze Elegant reeks.

Met onze Elegant designs kunnen wij volgende stijlen garanderen:

  • Elegant ThermoFibra Infinity: Tijdloos modern design met unieke glasvezeltechnologie
  • Elegant Infinity: Tijdloos modern design
  • Elegant Abstract: Modern minimalistisch design
  • Elegant Origin: Gebogen eigentijds design
  • Elegant Autentica: Exclusief en gekenmerkt klassiek design

Naast design biedt pvc ramen van Deceuninck een uitstekende lucht-, water- en windbestendigheid, geven ze een veilig gevoel, makkelijk te onderhouden en al onze pvc raamprofielen zijn 100% recycleerbaar.

Onze Partners voor pvc ramen en deuren Lokeren maken voor ieder persoon een gepersonaliseerde offerte op en garanderen kwaliteit van productie tot plaatsing. Dankzij hun kennis en ervaring garanderen onze verdelers een duurzaam resultaat op maat. Vind een dealer in de buurt of vraag een gepersonaliseerde gratis offerte aan.

Pvc ramen in Lokeren

Aluminium ramen Lokeren

Deceuninck heeft een groot aanbod aluminium ramen en deuren in Lokeren. Aluminium ramen staan garant voor design en klasse. De aluminium reeks van Deceuninck is uniek in de markt omwille van zijn unieke technologie en integratie van enkele technieken die ook in de kunststofprofielen wordt toegepast. Zo voldoet onze alu ramen en deuren aan dezelfde hoge isolatiewaarden als onze kunststof ramen. Naast isolatie zijn aluminium ramen veilig, zijn ze gemakkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur.

Ziet u graag donkere, zwarte kleuren in uw woning? Dan zijn ramen en deuren in aluminium zeker een aanrader. Deceuninck streeft steeds naar een kleurengamma dat up-to-date is. Op basis van marktonderzoek selecteerden we 16 RAL-kleuren die perfect aansluiten bij de hedendaagse woontrends. Opties voor zowel industriële als landelijke woningen zijn beschikbaar, van steengrijs en grafietzwart tot licht ivoor.

Onze specialisten voor Alu ramen en deuren Lokeren werken uw volledig project af op maat. Op basis van informatie en een afspraak, kunnen zij ramen en deuren op maat opmaken. Vraag hier een gepersonaliseerde offerte aan.