Vraag een gratis offerte

Pvc-deuren

Voordeuren in PVC: kwaliteit en veiligheid gaan bij ons hand in hand

Een voordeur is bepalend voor het uitzicht van je woning. Het is het uithangbord dat mensen als eerste zien wanneer ze je bezoeken. Daarom besteden we bij Deceuninck veel aandacht aan onze voordeuren in PVC. Wij weten namelijk dat je alleen het beste van ons verwacht.

De Zendow#neo voordeuren in PVC

Het beste vind je terug in onze Zendow#neo-reeks, het neusje van de zalm wat betreft voordeuren in PVC. In de eerste plaats is er de ongelofelijke isolerende kracht van de Zendow#neo profielen. Wij leveren al jaren inspanningen om onze PVC-profielen nóg beter te maken. Het gevolg is dat we vandaag de dag voordeuren maken die qua isolerende waarde veel beter scoren dan onze concurrenten. En dat op het vlak van zowel thermische als akoestische isolatie.

PVC voordeuren die inbrekers buitenhouden

Omdat een voordeur ook kwetsbaar is, doen we er alles aan om ongewenste bezoekers buiten te houden. Daarom zijn onze PVC voordeuren versterkt met gegalvaniseerd staal en de stuitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière.

En aangezien het oog ook wat wil, bieden we een ruime keuze aan kleuren en afwerking voor onze PVC-voordeuren. Wij bieden keuze uit tal van natuurlijke kleuren en slimme afwerkingen die passen in élk design. Kies vervolgens ook nog de draairichting die je wilt, en je krijgt een PVC voordeur die helemaal voldoet aan jouw persoonlijke smaak.

Helemaal overtuigd van de voordelen die PVC voordeuren in petto hebben? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!