Vraag een gratis offerte

Veiligheid & inbraakwerendheid

Een degelijke beveiliging van je woning: zó pak je dat aan

clock min. reading time

Een eigen woning biedt je comfort, maar natuurlijk ook veiligheid. Wil je inbrekers geen enkele kans geven, dan moet je verschillende maatregelen nemen. Zo zijn stevige ramen en buitendeuren een absolute must om ongenode gasten buiten te houden. Maar er is meer. Ontdek onze tips voor de beveiliging van je woning.

Werk maken van inbraakpreventie

Geroutineerde inbrekers kennen de zwakke plekken van woningen. In de meeste gevallen proberen ze dan ook langs de achterkant van je huis naar binnen te raken. Niet alleen omdat ze weten dat er daar minder sociale controle is, maar ook omdat bij heel wat mensen de achterdeur minder goed beveiligd is dan de voordeur. Wil je echt werk maken van inbraakpreventie, dan moet je ervoor zorgen dat je élke schakel aanpakt, zowel bouwkundig als organisatorisch. Het heeft bijvoorbeeld geen zin om te investeren in een duur alarmsysteem als je geen inbraakveilige deuren hebt, of je ramen wagenwijd laat openstaan. Verstandige inbraakpreventie bestaat dan ook altijd uit een combinatie van maatregelen.

Kies voor extra stevige ramen en buitendeuren

De pvc-deuren van Deceuninck dragen enorm bij aan de beveiliging van je woning. Onze deuren worden standaard versterkt met staal, zodat ze zelfs bij de meest furieuze inbraakpogingen hun vorm behouden. Ook kun je kiezen voor veiligheidsbeslag dat enkel van binnenuit te zien is. Zowel de pvc deuren als de aluminium deuren werken bijzonder demotiverend op potentiële inbrekers.
Hetzelfde geldt voor de pvc-ramen en aluminium ramen van Deceuninck. Ook die zijn extra verstevigd. Kies je voor gelaagd veiligheidsglas en rolluiken of luiken, dan maximaliseer je de beveiliging van je woning.

Geïnteresseerd in inbraakveilige ramen en deuren? Neem dan snel contact met een verdeler op vraag een gratis offerte aan.