Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Poolparty? Met vlonderplanken in composiet houd je het veilig

clock min. reading time

Wat schreeuwt er meer ‘Zomer!’ dan een poolparty? Je vrienden uitnodigen rond je eigen buitenzwembad en genieten van het water en de zon … Klinkt dat als een verre droom of sta je te popelen om echt werk te maken van dat zwembad? Natuurlijk is het belangrijk om ook aan de veiligheid te denken. Met slipvrije vlonderplanken uit houtcomposiet vermijd je alvast valpartijen.

Een poolparty zonder gewonden

Buitenzwembaden werden vroeger meestal afgewerkt met blauwe steen. Een mooi materiaal, maar niet bepaald veilig. Natte blauwe steen is namelijk spiegelglad en dus erg gevaarlijk. Een poolparty die eindigt met een schedelbreuk bij een van de gasten: dat wil niemand meemaken.
Vlonderplanken in een slipvrij materiaal zijn dan ook een must. Tropisch hardhout zou dan een optie kunnen zijn, maar anno vandaag kun je dat ecologisch gezien écht niet meer maken. Welk materiaal is er dan wel geschikt? Onze tip: Twinson-houtcomposiet combineert de prachtige look van natuurhout met de beste eigenschappen van kunststof.

De perfecte combinatie van hout en pvc

Twinson is een mix van gerecycleerd, PEFC-gecertificeerd hout en kunststof. Die componenten worden samengeperst tot een nieuw materiaal met de look ‘n’ feel van echt hout. Twinson is het ideale materiaal voor de vlonderplanken rond je zwembad. Deze houtcomposiet is namelijk honderd procent slipvrij en geeft geen enkele kans op splinters. Perfect dus om met natte, blote voeten op rond te lopen tijdens een poolparty.
Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen:

  • Twinson is makkelijk te onderhouden: behandelen met olie of beits is niet nodig.
  • Terrasplanken in houtcomposiet zijn heel eenvoudig te installeren.
  • Twinson heeft een lange levensduur.

Geïnteresseerd in onze vlonderplanken? Vraag gerust een gratis prijsofferte aan of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.

Configureer je terras met de terrascalculator