Vraag een gratis offerte

Twinson Terras

Geniet van de zon op je stijlvol terras

clock min. reading time

Niets zo zalig als tijdens mooie zomerdagen van de zon genieten op je eigen terras. Zeker als je over een mooi terras in houtcomposiet beschikt. Met composiet combineer je namelijk stijl, uitstraling, comfort en onderhoudsgemak.

De vele voordelen van houtcomposiet

Houtcomposiet heeft alle troeven als materiaal voor terrasbekleding. Omwille van zijn samenstelling – een combinatie van gerecycleerd hout en kunststof (pvc) – beschikt houtcomposiet over een grote stevigheid en duurzaamheid. Je terras vergt weinig onderhoud en kent een lange levensduur. Bovendien is het terrasoppervlak niet vatbaar voor rotting of schimmelvorming.

Een stralende zon nodigt uit om met blote voeten buiten te lopen. Met een terras in houtcomposiet riskeer je geen splintervorming. Zo wandelen jij en je kinderen zonder zorgen blootsvoets rond. De groefstructuur zorgt bovendien voor een antisliplaag en verhindert dat water wordt geabsorbeerd.

Houtcomposiet kun je gemakkelijk aanleggen. Bovendien is het erg milieuvriendelijk: het verwerkte hout bij de pvc-houtcomposiet wordt namelijk aangevoerd uit duurzaam beheerde bossen.

Een natuurlijke stijl dankzij een rijk kleurenpalet

Naast duurzaamheid en onderhoudsgemak wil het oog natuurlijk ook wat. Een stevig terras moet namelijk ook stijlvol en mooi zijn. Met houtcomposiet zit je op dat vlak zeker goed. De planken zijn verkrijgbaar in liefst acht verschillende natuurlijke tinten, van abrikoosbruin over walnootbeige tot zoethoutzwart. Zo bepaal je zelf de unieke look die je terras een elegante tint geeft.

Ben je op zoek naar een mooi, duurzaam en stijlvol terras? Neem dan zeker een kijkje op onze webpagina terrassen of vraag een gratis brochure aan.

Configureer je terras met de terrascalculator