Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Mooi weer? Dan is het tijd voor een tuinfeest!

clock min. reading time

We hebben al enkele mooie dagen gehad en deze zomer zullen er ongetwijfeld nog heel wat volgen. Ideaal dus om je vrienden, familie of buren uit te nodigen voor een gezellig tuinfeest. Wat is er immers leuker dan in je eigen tuin ongedwongen praten en lachen terwijl je je tegoed doet aan zomerse snacks en drankjes?

Een origineel tuinfeest

Een tuinfeest vraagt wel enige voorbereiding. Je moet nadenken over wie je allemaal wil uitnodigen, wat je gaat serveren, wie voor de muziek zal zorgen, … Misschien wil je je tuin wel op een originele manier decoreren. Wat dacht je van lichtgevende ballonnen of slingers in de bomen?
Denk ook eens na over hoe je je gasten wil entertainen. Praten en drinken is natuurlijk leuk, maar een spel doet het ook altijd goed. Zo is Twister een echte aanrader. Pret gegarandeerd voor deelnemers en toeschouwers!

Veilig barbecueën

Niets is zomerser dan een barbecue. Om veilig te barbecueën gebruik je het liefst speciale aanmaakblokjes of -gel, géén alcohol. Zorg ervoor dat het barbecuestel op een stevige ondergrond staat. Draag geen synthetische kleren en houd een brandblusser in de buurt.
Het groentenbuffet kun je perfect installeren op een grote tafel op je terras. Heb je een terras in Twinson-houtcomposiet, dan zit je goed. Zo’n terras is namelijk slipvrij, ook als je een fles wijn of een karaf water hebt gemorst. Bovendien is Twinson erg makkelijk te reinigen, iets wat je zeker zult appreciëren de dag na je tuinfeest.

Geïnteresseerd in een terras in Twinson-houtcomposiet? Vraag dan een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers.

Configureer je terras met de terrascalculator