Tricks & Tips

Inbraakpreventie: hoe degelijke ramen onheil voorkomen

Eerst een fabeltje de wereld uithelpen: je kunt inbrekers nooit volledig verhinderen je woning binnen te dringen. Wel kun je het hen zo moeilijk mogelijk maken. Dan geven ze het op en zoeken ze hun geluk elders. Dat is exact wat Deceuninck doet: veilige pvc ramen en deuren maken waarvan inbrekers moedeloos worden.

Hoe inbraak voorkomen?

Het bezoek van een inbreker is een nachtmerrie. Je kostbare spullen nemen ze mee en ze laten jou achter met een onveilig gevoel. De beveiliging van je woning begint bij jezelf. Laat geen gereedschap rondslingeren in je tuin. Sluit je ramen en deuren ’s avonds en als je weggaat, óók op de verdiepingen. Zijn je voordeur, ramen en tuintoegang aan vervanging toe? Wacht daar niet langer mee en kies voor optimale veiligheid.

Nieuwe ramen en deuren: de beste inbraakpreventie

Heb je nog oude ramen in je woning? Dan is dit het moment om voor veilige ramen te kiezen. Je verhoogt niet alleen je thermische en akoestische isolatie, maar haalt ook de ideale inbraakbeveiliging in huis. Hetzelfde geldt voor je voor- en achterdeur. Een totaalaanpak werkt het best in je strijd tegen criminaliteit.

De beste inbraakbeveiliging

De nieuwe ramen van Deceuninck bieden je op elk vlak de laatste technologie. Standaard zijn ze versterkt met gegalvaniseerd staal. De Zendow#Neo pvc ramen zijn zelfs uitgerust met extra staaldraad en glasvezelverbindingen in de vleugel.

De beglazing bestaat uit inbraakbestendig dubbel gelaagd veiligheidsglas. Hetzelfde glas dat verplicht is voor balkonbalustrades. Je kunt je dus voorstellen dat dit tegen een stootje kan!

Een volledig beveiligingssysteem

Niet alleen de veilige raam- of deuromkadering en het stevige veiligheidsglas maken het verschil. Kies voor extra beveiliging van je woning met veiligheidsbeslag. De verankering van de scharnieren op strategische punten verhindert dat inbrekers je raam of deur openbreken. Alle Deceuninck ramen en deuren zijn compatibel met diverse soorten veiligheidsbeslag. Vraag ernaar bij je verdeler.

Extra raambeveiliging

Bedenk dat je het een inbreker zo lastig mogelijk moet maken. Een gesloten luik of rolluik bieden een grote meerwaarde. Jij geniet van meer rust in je woning en maakt duidelijk aan elke inbreker dat je huis optimaal beveiligd is.