Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Hoe het Kiwa-certificaat je absolute topkwaliteit garandeert

clock min. reading time

Topkwaliteit of niet, het heeft grote gevolgen voor je wooncomfort. Zeker als het gaat over ramen en buitenschrijnwerk. Wil je het hele jaar door constante temperaturen? Dan is alleen het beste goed genoeg. Bij Deceuninck is kwaliteit alvast nooit vrijblijvend. Integendeel, het is onze topprioriteit! Dat we sinds jaar en dag eigenaar zijn van het Kiwa-certificaat, bewijst dat des te meer. Ontdek hier waar het Kiwa-certificaat voor staat en waarom het een garantie is op superieure PVC-ramen en -deuren.

Kiwa: wat betekent dat?

Kiwa is een onafhankelijke certificatie-instelling die via audits en inspecties klanten helpt om de kwaliteit van hun diensten en producten te verbeteren. Het internationale Kiwa-label geeft aan dat de door Kiwa gecertificeerde bedrijven werken volgens een vastgesteld kwaliteitsbewakingsschema en zo voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die zijn opgesteld door een onafhankelijke commissie van experten. De maatstaven die Kiwa voor buitenschrijnwerk aanreikt, hebben onder meer betrekking op de verankering, de isolatie en de beglazing van de profielen.

Het Kiwa-certificaat: een vrijwillig keurmerk

Het Kiwa-label is strenger dan het Europese CE-label voor ramen en deuren en is een vrijwillig label. We hebben dus geen enkele verplichting om onze PVC-ramen en -deuren Kiwa-gecertificeerd te maken. Toch is het label voor ons een must, aangezien we al onze klanten topkwaliteit willen garanderen. Onder meer volgende eigenschappen staan daarvoor garant:

  • Kiwa is een onafhankelijke en geaccrediteerde certificatie-instelling die het mandaat heeft om objectief vast te stellen of de regels gerespecteerd worden.
  • De Kiwa-kwaliteitseisen zijn opgesteld door een College van Experten, samengesteld uit vertegenwoordigers uit verschillende hoeken van de industrie.

Ook voor Deceuninck Partners

Kwalitatieve ramen zijn niet alleen gemaakt van topmaterialen, ze zijn ook op de juiste manier geplaatst. Een erkende plaatser beschikt over de kennis en ervaring om je PVC-ramen op de juiste manier te installeren. Dat is ook de reden waarom Deceuninck  samenwerkt met Partners. Zij beantwoorden aan al onze kwaliteitsvereisten en zullen je PVC-ramen snel en efficiënt installeren! En jawel: ook de Deceuninck Partners zijn in het bezit van een Kiwa-label:

  • Kiwa SSK 1001 certificaat voor fabricatie.
  • En/of Kiwa SSK 1002-certificaat voor plaatsing.

Interesse in PVC-ramen en -deuren van topkwaliteit? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator