Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Een duurzame afwerking van je woning? Vraag je gratis stalen nu aan!

clock min. reading time

Duurzaam bouwen en verbouwen is de jongste jaren uitgegroeid tot een onstuitbare trend. Het biedt dan ook onmiskenbare voordelen. Zo geniet je het hele jaar door van comfortabele temperaturen en zie je je energiefactuur drastisch naar beneden gaan. Tegelijk wil het oog ook wat natuurlijk. Van gevelbekleding tot dakafwerking, bij duurzame materialen heb je de keuze uit een enorme waaier aan afwerkingen. Geen idee welke uitvoering het best bij je woning past? Met de gratis stalen van Deceuninck test je het gewoon uit!

Gratis stalen: de basis van een doordachte keuze

Investeren in nieuwe gevel- of terrasbekleding doe je niet van de ene dag op de andere. Je keuze heeft namelijk een bepalende invloed op de look-and-feel van je woning. Een weldoordachte beslissing nemen is dan ook een must. Maar helaas is dat vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Op foto zien bepaalde materialen er soms anders uit dan in werkelijkheid en ook een toonzaal is natuurlijk geen representatieve weergave van je woonomgeving.

Gratis stalen: experimenteer naar hartenlust

Bij Deceuninck beseffen we dit maar al te goed. Wij vinden dat je het effect van onze gevelbekleding,terrasbekleding, interieurafwerking en dakafwerking het best thuis uittest. Zo zie je meteen of de gekozen uitvoering wel past bij je interieur of exterieur. In onze stalenbibliotheek vind je alvast een uitgebreid aanbod aan gratis stalen! Zo kan je naar hartenlust thuis experimenteren met onze duurzame materialen en ben je honderd procent zeker van je keuze.

Gratis stalen aanvragen: zo werkt het

Gratis stalen aanvragen op onze website is heel eenvoudig. Vink de gewenste stalen aan (maximaal drie verschillende staal/kleur-combinaties), vul je persoonlijke gegevens in en klaar is kees. De duurzame Deceuninck-stalen worden zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd!

Heb je je definitieve keuze kunnen maken? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator