Vraag een gratis offerte

Tricks & Tips

Buiteninrichting: de vele mogelijkheden van houtcomposiet

clock min. reading time

Het is logisch dat je aan je binnenhuisinrichting heel wat tijd besteedt. Maar ook je buiteninrichting verdient jouw volle aandacht. Hoe je je tuin indeelt, welk soort terras je kiest, hoe je gevel eruit moet zien, … er zijn heel wat knopen om door te hakken. Wist je dat houtcomposiet een mooi en veelzijdig materiaal is dat ideaal geschikt is voor tal van buitentoepassingen?

Houtcomposiet: ecologisch alternatief voor tropisch hardhout

Veel mensen weten de natuurlijke look van tropisch hardhout enorm te appreciëren. Toch heeft dit materiaal ook vervelende nadelen.
Toch hoef je je droom van een buiteninrichting met houtlook niet te laten varen. Het houtcomposiet Twinson is een meer dan waardig alternatief voor tropisch hardhout. Twinson wordt gemaakt op basis van PEFC-gecertificeerd hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Daarnaast biedt dit materiaal ook voordelen van kunststof, zoals een ongelooflijk gebruiksgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Twinson-houtcomposiet verenigt voor u het beste van twee werelden: natuur én technologie.

Een veelzijdig materiaal

Wil je je tuin inrichten, een terras aanleggen of je gevel vernieuwen? Ontdek dan gauw de vele mogelijkheden van Twinson-houtcomposiet.

1.      Een terras in Twinson

Een eigen terras, da’s puur genieten. Kies je voor terrasplanken in Twinson, dan kies je voor een honderd procent slipvrij terras, zelfs bij regenweer. Onze  terrasplanken zijn trouwens ook geschikt voor tuinpaden, patio’s of als vlonderplanken rond je zwembad.

2.      Gevelbekleding in Twinson

Gevelisolatie is cruciaal voor een energiezuinige woning. Naast buitengevelbekleding in pvc, biedt Deceuninck ook gevebekleding in houtcomposiet aan. Je hebt de keuze tussen gesloten of open gevelbekleding in Twinson. Wat je ook kiest, je geniet van een uitstekende isolatie en groot onderhoudsgemak.
Meer weten over de mogelijkheden van houtcomposiet? Neem gerust contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.

Configureer je terras met de terrascalculator