Vraag een gratis offerte

Ramen

Warmteverlies beperken? Kies voor superisolerende ramen!

clock min. reading time

Het is belangrijk dat je weet waar in je woning er precies warmte verloren gaat. Warmte heeft namelijk maar een klein kiertje of spleetje nodig om naar buiten te glippen, waardoor je snel veel te veel voor je energie betaalt. Je woning isoleren is dé manier om warmteverlies tegen te gaan, bijvoorbeeld met de superisolerende ramen van Deceuninck. Laten we eens kijken naar de voordelen.

De voordelen van superisolerende ramen

Enkel glas is al lang niet meer van deze tijd. Tegenwoordig is het belangrijk om bij bouwen en verbouwen rekening te houden met de steeds strengere energienormen. De voordelen van superisolerende ramen liggen dan ook voor de hand. Ze bieden betere energieprestaties, wat je energiefactuur omlaag brengt en de waarde van je huis omhoog. Maar isolatie alleen is niet voldoende. In veel woningen gaat er alsnog 25 procent van de warmte verloren via allerlei spleten en kieren.

Soorten isolerende pvc ramen

Alle ramen bij Deceuninck hebben een hoge isolatiewaarde. Wel heb je de keuze uit twee raam serie types, zodat je het raam kunt kiezen dat het beste bij jou en je woning past:

Elegant reeks

Met Elegant brengt Deceuninck u kunststof ramen en deuren om bij weg te dromen. Deze gloednieuwe reeks van Deceuninck biedt een oplossing voor iedere stijl en design.

  • Elegant ThermoFibra Infinity: Tijdloos modern design met unieke glasvezeltechnologie. Deze innovatieve Deceuninck technologie zorgt voor superieure thermische isolatie en optimale versteviging.
  • Elegant Infinity: Tijdloos modern design die een goede verhouding bieden tussen prijs en energiebesparing.
  • Elegant Abstract: Modern minimalistisch design. Deze raamprofielen zijn zeer slank en voldoen aan de strenge isolatienormen. Onlangs werd dit nieuwe pvc raam bekroont met een Red Dot Design Award.
  • Elegant Origin: Gebogen eigentijds design. Deze raamprofielen zorgen voor een klassieke en urban stijl.
  • Elegant authentica: Exclusief en gekenmerkt klassiek design. Deze raamprofielen beschikken over extra sierlijsten om een romantische charme te geven aan je woning.

Ontdek Elegant

Stijlen Elegant raamprofielen

 

Zendow Reeks

  • Basic isolerende ramen zijn verfijnd, elegant en onderhoudsarm. Ze bieden een goede verhouding tussen prijs en energiebesparing.
  • Standaard hoogisolerende ramen zijn geschikt voor alle soorten dubbel glas tot 42 mm. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen dankzij de thermische versterkingen en de unieke Linktrusion-technologie.
  • Premium superisolerende pvc-ramen geven je de beste energieprestaties. De raamprofielen zijn stevig genoeg voor driedubbel glas, zonder daarbij aan elegantie in te boeten. Ze zijn uitermate geschikt voor lage-energiewoningen.

Soorten isolerende aluminium ramen

Naast pvc ramen en deuren biedt Deceuninck nu ook aluminium ramen en deuren. De Decalu-reeks van Deceuninck is uniek in de markt dankzij de integratie van enkele technieken die we ook in onze kunststofprofielen toepassen. Het voorgaande systeem werd geoptimaliseerd van 8 tot slechts 3 componenten, zonder centrale middendichting. Alle nieuwe reeksen voldoen aan dezelfde hoge isolatiewaarden.

Ontdek Decalu

Aluminium ramen combineren met pvc ramen? Dit is perfect mogelijk! Ontdek het via onze ramen- en deurenconfigurator Winspirator. Via deze configurator kan je eenvoudig ramen en deuren configureren in aluminium en/of pvc.

Wil je weten hoeveel energie je bespaart met isolerende ramen? Raadpleeg dan onze handige energiecalculator.

Vind een verdeler