Vraag een gratis offerte

Ramen

Wanneer is het tijd om je oude ramen te vervangen?

clock min. reading time

Is je woning al vrij oud en zitten daar nog altijd de oorspronkelijke ramen in? Dan moet je je misschien eens afvragen of het stilaan geen tijd wordt om je huidige ramen te vervangen. Nieuwe ramen bieden namelijk enorm veel voordelen. Bovendien is je ramen vervangen allang geen heksentoer meer. Een professionele installateur kan daar snel werk van maken.

4 goeie redenen om je ramen te vervangen

Er zijn heel wat redenen om voor nieuwe ramen te kiezen.

1.Je hebt nog altijd enkel glas. Niet alleen zul je dan veel last ondervinden van lawaaihinder, je verliest ook veel warmte. Je oude ramen vervangen door ramen met dubbel glas zorgt voor een grote besparing op je energiefactuur. Kies je voor hoogisolerende of superisolerende ramen, dan is je besparing des te groter. Vlaanderen heeft ook in 2020 dubbel glas verplicht gemaakt voor iedere woning. Vernieuw dus snel je oude ramen en geniet eventueel nog van premies op ramen en deuren.

2.Je oude ramen zijn niet veilig, en inbrekers geef je liever geen vrij spel. Als je kiest voor nieuwe ramen van Deceuninck mag je er zeker van zijn dat deze optimaal beveiligd zijn tegen inbraak. Onze Elegant pvc-ramen zijn zelfs uitgerust met extra staaldraad en glasvezelverbindingen in de profielen. Deze ramen hebben ook dubbel gelaagd veiligheidsglas.

3.Je houten ramen vergen veel onderhoud. Ben je het beu om ze telkens weer te schuren en te oliën of verven? Kies dan voor ramen in pvc, want die zijn bijzonder onderhoudsarm. Een poetsbeurt twee à drie keer per jaar volstaat.

4.Natuurlijk kan het ook zijn dat je je oude ramen niet mooi meer vindt of dat ze niet meer passen bij je intussen gerenoveerde gevel. Met pvc-ramen vormt het esthetisch aspect geen enkel probleem. Je kunt namelijk kiezen uit talloze kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Er is zeker een uitvoering beschikbaar die precies bij de stijl van jouw woning past.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Kiezen voor nieuwe ramen

Heb je erover nagedacht? Ben je tot het besluit gekomen dat nieuwe ramen aan de orde zijn? Vraag dan vrijblijvend een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers in jouw buurt. Binnenkort kun je genieten van de vele voordelen van nieuwe ramen in pvc.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?