Vraag een gratis offerte

Ramen

Waarom almaar meer mensen kiezen voor grote ramen

clock min. reading time

Grote ramen zijn onlosmakelijk verbonden met moderne woningen. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar bieden daarnaast tal van voordelen. Het spreekt dan ook voor zich dat almaar meer mensen voor grote glaspartijen kiezen.

Grote ramen zorgen voor natuurlijk licht

Natuurlijk licht in huis kun je nooit te veel hebben. Grote ramen geven je bovendien een uitgestrekt zicht op je tuin of terras. Hoe groter je ramen, hoe mooier de overgang tussen binnen en buiten. Zijn je tegels in je leefruimte dezelfde als die op je terras? Dan is de overgang tussen binnen en buiten des te mooier.

Minder stookkosten

Omdat grote glaspartijen veel zon binnenlaten, zorgen ze tijdens de gure winterperiode voor extra warmte in huis. Zo moet je minder verwarmen, en dat merk je op termijn zeker aan je energierekening. Wordt het toch te warm binnen? Kies dan voor zonwerend glas of aangepaste raambekleding.

Geniet van een groter ogende woning

Heb je een kleine woning? Met grote glaspartijen lijkt ze heel wat groter. De moderne look krijg je er gratis bij! Benieuwd hoe grote ramen passen in een specifieke woonstijl? Ontdek het via onze Ramen- en deurenconfigurator: Winspirator. Zo kan je grote pvc ramen en/of grote aluminium ramen configureren naargelang je stijl. Zo heb je keuze uit meer dan 40 kleuren en verschillende designtypes.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Decoratief element

Grote ramen hebben niet alleen een praktische functie, ze maken ook als decoratief element de uitstraling van je woning helemaal af. Hierbij spelen niet alleen de grootte van je ramen een rol, ook de materiaalkeuze is van cruciaal belang. Grote ramen zorgen voor een moderne uitstraling. Daarom is het belangrijk om raamprofielen te kiezen die erbij passen. Pvc-ramen zijn hiervoor de beste optie. Ze hebben een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding en zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor ze ongetwijfeld bij de rest van je woning passen.

Benieuwd naar de andere voordelen van pvc-ramen? Kom dan langs bij een van onze verdelers!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?