Vraag een gratis offerte

Ramen

Volop genieten van het uitzicht? Kies voor grote ramen

clock min. reading time
Wie denkt aan duurzaam bouwen, denkt wellicht aan degelijke isolatie. En hoewel grote ramen daar op het eerste gezicht moeilijk mee te rijmen vallen, is er geen enkele reden waarom je het zou moeten doen met kleine glaspartijen. Integendeel! Hieronder sommen we alle voordelen én aandachtspunten op die bij een weids uitzicht komen kijken.

Groots zicht, groot licht

Grote ramen geven je vanzelfsprekend méér natuurlijk licht dan kleine, en dat geeft je interieur een ruimer gevoel. Maar ook langs de buitenkant ziet je woning er heel wat groter uit. Bovendien creëer je zo een mooiere overgang tussen binnen en buiten – zeker als je vloertegels schijnbaar doorlopen en je voor een groot schuifraam kiest. De moderne look krijg je er zo bij.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Bespaar op energie

Als je kiest voor hoogrendemenstglas en kwalitatief buitenschrijnwerk, hoeven grote ramen je geen hogere energiefactuur te bezorgen. Sterker nog: je kunt net extra genieten van de warmte die de zon afgeeft. Vooral in de winter is die gratis verwarming mooi meegenomen. Dreigt de temperatuur in de zomer dan weer té hoog op te lopen? Dan kun je dat eenvoudig verhelpen met zonwerend glas of zonwering.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

 

Uitstraling en comfort

Grote glaspartijen geven je woning ook een unieke uitstraling. Je hebt immers keuze te over wanneer het over raamprofielen gaat, zowel op vlak van materiaal – PVC of aluminium – als op vlak van kleur en stijl. Met de premium-ramen van Deceuninck en het Zendow#neo Prekader kies je voor het ultieme wooncomfort dankzij de optimale thermische én akoestische isolatie. Als je de installatie bovendien overlaat aan een van onze professionals, dan kun je erop rekenen dat die plaatsing feilloos gebeurt.
Interesse? Vraag een vrijblijvende prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers.

Vind een verdeler