Vraag een gratis offerte

Ramen

Denk aan de toekomst: installeer pvc-ramen met ThermoFibra

clock min. reading time

Je energieverbruik verminderen, is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Er zijn talloze manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen, en zo het verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering. Deceuninck speelt daarin maar wat graag een voortrekkersrol. Hoe we dat doen? Met ThermoFibra: de technologie die je woning energiezuiniger maakt!

Knap staaltje technologie

Dat pvc-ramen een hoge isolatiewaarde hebben, is oud nieuws. Met ThermoFibra gaan we nog een stapje verder. We gebruiken zowel in het kader als in de vleugel van de raamprofielen een combinatie van staaldraad, hardschuim en ingebedde glasvezels. Resultaat: een ongeëvenaarde thermische isolatie.

Sterk isolerend en stevig

De ThermoFibra-technologie heeft niet alleen onklopbare isolatieprestaties. Dankzij de superieure stevigheid leent Linktrusion zich prima voor grote ramen. Onze ramen en deuren reeks Elegant met de ThermoFibra-technologie beschikken over een slank design, lichtjes afgeronde vormen en een groot glasoppervlak.

Elegant ThermoFibra Infinity pvc-ramen

De terugliggende uitvoering van Elegant kenmerkt zich door een subtiele overgang van profielkader naar vleugel. Dit profiel is breed inzetbaar dankzij de combinatie van strakke lijnen en een tijdloos design. Wenst u de ultieme combinatie van technologie en design? Kies dan best voor Elegant infinity ThermoFibra. Deze nieuwe technologie behaald ongeziene isolatiewaarden, wat maakt dat Elegant ThermoFibra de enige goed werkende staalloze raam- en deuroplossing is in de markt.

Top-5 bijkomende pluspunten

Pvc ramen met ThermoFibra zijn stevig, energiezuinig en duurzaam. De extra troeven krijg je er zomaar bij:

  1. compatibel met alle types veiligheidsbeslag
  2. inbraakwerend
  3. prima bestand tegen vocht en oxidatie
  4. extreem water- en winddicht
  5. optimale akoestische isolatie

Ontdek Elegant

 

Snoei in je energiefactuur

Overweeg je om nieuwe ramen of deuren te plaatsen? En wil je profiteren van een lagere energiefactuur en uitstekende prestaties? Installeer dan pvc-ramen en deuren met ThermoFibra. Je kiest uit legio kleuren en afwerkingen, zodat je schrijnwerk een esthetische meerwaarde vormt voor je huis. Vraag snel je gratis prijsofferte!

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?