Vraag een gratis offerte

Ramen

Renovatie gepland? Kies de juiste raamspecialist

clock min. reading time

Heb je eindelijk besloten om je woning te renoveren? Spannend! Het is nu zaak om een raamspecialist te kiezen die je een optimaal resultaat bezorgt. Van de levering tot de plaatsing: alles moet goed zitten. Wij geven je alvast enkele tips.

Ramen van topkwaliteit

Bij een renovatie is kwaliteit natuurlijk het allerbelangrijkste. Ga dus op zoek naar een raamspecialist die ramen van uitstekende kwaliteit maakt, op élk vlak. Kijk onder meer naar de isolatiewaarde van de ramen, die wordt uitgedrukt in W/m²K. De PVC-ramen van Deceuninck hebben bijvoorbeeld een isolatiewaarde tot 0,65 W/m²K, wat de strengste energienormen overtreft. Maar verder moet je bijvoorbeeld ook kijken naar de veiligheid van de ramen – zullen ze dieven buiten houden? – en hun onderhoudsvriendelijkheid.
Tip: bereken met de energiecalculator hoeveel je kunt besparen met nieuwe PVC-ramen van Deceuninck.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Kies een raamspecialist met een uitgebreid aanbod

Heb je al een bepaalde stijl voor je ramen in gedachten? De kans dat je de perfecte ramen vindt, is veel groter bij een specialist die een groot aanbod heeft. Ga na uit welke kleuren en afwerkingsmogelijkheden je kunt kiezen. Strakke, grijze ramen of ramen met een warme houtlook? In de uitgebreide kleurencollectie van Deceuninck vind je vast wat je zoekt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Hoe zit het met de garantie?

Niet alleen de ramen zelf moeten van uitstekende kwaliteit zijn, ook een goede service is belangrijk. Vraag daarom zeker na hoeveel jaar garantie je op je nieuwe ramen krijgt, en of de garantie alleen op het materiaal van kracht is of ook op de kleur. Als je kiest voor ramen van Deceuninck, hoef je je alvast geen zorgen te maken. Via onze verschillende Partners geniet je jarenlange garantie, ook op kleurvastheid! Bovendien gaat PVC bijzonder lang mee.
Interesse in de stijlvolle ramen van Deceuninck? Vraag een gratis prijsofferte aan!

Ontdek Elegant
Ontdek Decalu