Vraag een gratis offerte

Ramen

Ramen voor je veranda? Hierop moet je letten

clock min. reading time

Een veranda staat synoniem met het hele jaar door genieten van het uitzicht op je tuin, als je tenminste kiest voor de juiste ramen. Anders dreigt je veranda in de winter te koud en in de zomer te warm te worden. Alle aandachtspunten op een rijtje.

Groot, groter, grootst

Met een veranda kun je je woning helemaal opentrekken én ruimer laten aanvoelen. Het geheim zit ‘m erin om de grens tussen binnen en buiten zoveel mogelijk te vervagen. Zo kun je bijvoorbeeld je vloertegels van binnen laten overlopen in je terras, maar het spreekt voor zich dat je het best voor grote ramen kiest. De grote hoeveelheden natuurlijk licht krijg je er zomaar bij.

Maak het verschil met hoogrendementsglas

Zulke grote glaspartijen leveren je natuurlijk ook heel wat zonnewarmte op, wat bijzonder aangenaam is in de winter. Om te voorkomen dat de temperatuur echter al te hoog oploopt in de zomer, is hoogrendementsglas ideaal: twee glasplaten met daartussen een dun laagje isolerend metaal of edelgas. Goed voor je wooncomfort én je energiefactuur.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

 

Geen veranda zonder schuifraam

Je veranda is pas écht af met een schuifraam of schuifdeur. Kies je voor een monorail-schuifraam van Deceuninck? Dan kun je rekenen op een ultra-isolerend, lichtgewicht deur met extra fijne profielen van hoogkwalitatief pvc. Bovendien zijn de schuifdeuren beschikbaar in een haast oneindig aantal uitvoeringen en kleuren. Het elegante ontwerp maakt dat deze schuiframen evengoed in een landelijke als in een moderne veranda tot hun recht komen.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Veiligheid voor alles

Om te voorkomen dat zulke grote glaspartijen aan de achterzijde van je huis al te uitnodigend worden voor inbrekers, zijn alle Deceuninck-ramen en -deuren standaard versterkt. Bovendien zijn al onze pvc ramen compatibel met alle types veiligheidsbeslag.
Nog vragen over de ideale ramen voor jouw veranda? Ga langs bij een verdeler in jouw buurt of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ontdek Elegant
Ontdek Decalu