Vraag een gratis offerte

Ramen

Ramen en deuren voor je hoeve kiezen: tips

clock min. reading time

Een hoevewoning straalt een en al charme en warmte uit – als alle details kloppen tenminste. Klassieke bakstenen, gezellige interieurelementen en een mooie haard zijn een must, maar ook de juiste ramen en deuren zijn cruciaal. Wij helpen je het ideale buitenschrijnwerk voor je hoeve kiezen!

Klassiek uitstraling, moderne uitwerking

Hoevewoningen herken je aan hun klassieke bouwstijl. Daar horen dus vanzelfsprekend ramen en deuren bij met dezelfde authentieke look. Maar laat je niet afschrikken: achter ramen en deuren die er klassiek uitzien, kan er gerust innovatieve technologie schuilgaan. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het buitenschrijnwerk van Deceuninck. De ramen uit de Autentica-collectie zijn uitgerust met elegante sierlijsten en beantwoorden perfect aan de stijl van een hoevewoning. Alleen zijn ze nét iets praktischer dan bijvoorbeeld houten ramen …

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Kies isolerende ramen en deuren voor je hoeve

De ramen en deuren van Deceuninck zijn vervaardigd uit PVC, wat heel wat voordelen met zich meebrengt. De sierlijsten van de Autentica-ramen zijn  compatibel met onze Elegant ramen, en zijn dus sterk isolerend. Maar ook de akoestische isolatie stelt niet teleur: de geluidsisolatie voldoet zelfs aan de normen die in de buurt van luchthavens gelden. Een optimale nachtrust gegarandeerd!

Ontdek Elegant

Onderhoudsvriendelijke en veilig

Verder zijn de PVC-ramen en -deuren van Deceuninck erg onderhoudsvriendelijk. Er komt geen zwaar onderhoud bij kijken; nu en dan een standaard poetsbeurt volstaat. Het buitenschrijnwerk is bestand tegen alle weersomstandigheden en blijft jarenlang kleurvast, doordat de gebruikte kleurlakken het zonlicht reflecteren in plaats van het te absorberen.
Ten slotte draagt Deceuninck je veiligheid hoog in het vaandel. Daarom versterkt het zijn ramen met unieke Linktrusion-technologie – een combinatie van thermische versterkingen met staaldraad in het kaderprofiel en continue structurele glasvezels in het vleugelprofiel – waardoor inbrekers geen schijn van kans maken.
Interesse in de charmante ramen en deuren van Deceuninck? Vraag een gratis offerte aan of zoek snel een verdeler bij jou in de buurt.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?