Vraag een gratis offerte

Ramen

Ramen en deuren vervangen: dit zijn de voordelen

clock min. reading time

Heb je een oudere woning waar nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren inzitten? Dan doe je er goed aan om die te vervangen door nieuwe en betere exemplaren. Misschien zie je wat op tegen de werken? Weet dan dat professionele installateurs die klus vandaag erg snel klaren. Je zult het je niet beklagen: door je ramen en deuren te vervangen geniet je tal van voordelen.

Kiezen voor nieuwe ramen

Er zijn heel wat goede redenen om voor nieuwe ramen te kiezen:

  • Heb je nog altijd enkel glas? Dan zijn nieuwe, beter isolerende ramen een absolute must. Je zult niet alleen minder last hebben van geluidshinder, je woning zal ook minder warmte verliezen. Zo kun je flink besparen op je energiefactuur. Door voor superisolerende ramen in pvc te kiezen, bespaar je maximaal.
  • Met oude, versleten ramen geef je dieven vrij spel. Een doorgewinterde inbreker krijgt een raam dat niet goed verstevigd is in een mum van tijd open. Met de pvc-ramen van Deceuninck kun je op je beide oren slapen, want al onze ramen zijn optimaal beveiligd. Zo zijn onze ramen in pvc voorzien van extra staaldraad en glasvezelverbindingen in de profielen. Deze ramen hebben ook dubbel gelaagd veiligheidsglas.
  • Nieuwe ramen in pvc vergen nauwelijks onderhoud. Twee à drie keer per jaar schoonmaken volstaat. Van schuren, oliën of verven is geen sprake.
  • Je hebt de keuze uit een waaier aan eigentijdse kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Er is zeker een uitvoering beschikbaar die perfect aansluit bij de stijl van jouw woning.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

 

Nieuwe deuren in pvc

Kies je ervoor om je deuren te vervangen, dan geniet je gelijkaardige voordelen. Niet alleen wordt je woning energiezuiniger, je houdt ook het straatlawaai buiten en beschermt je tegen inbraak. Bovendien zijn pvc-deuren, net als pvc-ramen, verkrijgbaar in heel wat verschillende kleuren en uitvoeringen. Je kunt dus perfect de kleur van je deuren afstemmen op die van je ramen en je gevel. Zo krijg je visueel een harmonieus geheel.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Ramen en deuren vervangen? Neem snel contact op

Staat je besluit vast? Wil je nieuwe ramen en deuren installeren? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan of neem contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.