Vraag een gratis offerte

Ramen

Pvc-ramen en -deuren: daar doe je in de winter je voordeel mee

clock min. reading time

Wat is het fijn om op een koude winterdag thuis te komen in een heerlijk warme woning. Maar hoe zorg je ervoor dat de koude buiten en de warmte binnen blijft? Pvc-ramen en -deuren zijn een goed begin. Ontdek hoe ze je winter nóg comfortabeler maken.

Een warme winter met superisolerende pvc-ramen en -deuren

Je huis verwarmen heeft weinig zin als de warmte kan ontsnappen via spleten of kieren in de isolatieschil van je woning of via slecht isolerende ramen of deuren. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck speel je op veilig: ze bieden stuk voor stuk een uitstekende isolatie. Onze Elegant ramen en deuren zijn al prima isolerend, maar onze hoogisolerende of superisolerende ramen en deuren gaan nog een stapje verder. Ze voldoen aan de strengste isolatienormen en hebben thermische versterkingen: staalkabels omhuld met pvc-hardschuim. Onze Elegant ThermoFibra Inifinty is sterk genoeg voor driedubbel glas, waardoor je nog beter kunt isoleren. Behalve van thermische isolatie, profiteer je ook van akoestische bescherming: zo heb je minder last van feestvierders of andere straatgeluiden.

ramen en deurenconfigurator

Energie besparen

In de winter zijn goed isolerende ramen en deuren eens zo belangrijk. Je woning verwarmen is sowieso al niet goedkoop, laat staan als de warmte gewoon weer ontsnapt. Dankzij een degelijke isolatie kun je flink wat energie besparen. Je moet minder verwarmen, en dat merk je aan je energiefactuur.

Een veilige woning in de winter

De dagen zijn korter en de nachten langer: in de winter zien inbrekers hun kans om ongestoord je woning binnen te dringen. Je maakt dus maar beter werk van inbraakpreventie. Een alarmsysteem is een optie, maar inbraakveilige ramen en deuren zijn zeker ook een must. De pvc-deuren van Deceuninck worden standaard versterkt met staal, waardoor ze altijd hun vorm behouden. Je kunt bovendien kiezen voor veiligheidsbeslag dat enkel van binnenuit te zien is. Ook onze pvc-ramen zijn extra verstevigd, zodat inbrekers ook langs daar je woning niet binnen raken.
Tip: kies voor gelaagd veiligheidsglas en hang rolluiken om je woning nóg veiliger te maken.
Wil je je woning ’s winters ook warm houden met isolerende ramen en deuren? Neem dan contact op met een verdeler in jouw buurt.