Vraag een gratis offerte

Ramen

Nieuwe ramen plaatsen: waarom je beter een erkende plaatser kiest

clock min. reading time

Net nieuwe PVC-ramen gekocht? Proficiat! Binnenkort zal ook jij aan den lijve kunnen ondervinden wat PVC allemaal te bieden heeft. Maar eerst de nieuwe ramen plaatsen natuurlijk, niet de meest eenvoudige klus. Ook als je technisch onderlegd bent en heel wat ervaring hebt met bouwen en verbouwen, is het aangeraden met een erkende plaatser in zee te gaan. Daar zijn verschillende redenen voor: een overzicht!

Nieuwe ramen plaatsen is vakwerk

PVC-ramen hebben alles in huis om je energiefactuur te reduceren, op voorwaarde dat ze correct geïnstalleerd zijn. Zo is het voor de energie-efficiëntie van je woning belangrijk dat er rondom het raam efficiënt en maximaal geïsoleerd wordt. Zo niet ontstaan er koudebruggen en zal de thermische performantie van je huis een stuk lager liggen. Zelfs het kleinste foutje kan tot warmtelekken leiden. Nieuwe ramen plaatsen vergt dan ook vakwerk!

Een erkende plaatser staat garant voor kwaliteit

Een erkende plaatser beschikt over de nodige kennis en ervaring om je PVC-ramen op de juiste manier te installeren. Dat is ook de reden waarom Deceuninck alleen samenwerkt met partners en verdelers. Zij beantwoorden aan al onze kwaliteitsvereisten en zullen je PVC-ramen snel en efficiënt installeren! Vakmanschap hoeft overigens helemaal niet duur te zijn. Onze partners installeren je PVC-ramen altijd tegen een correcte prijs en binnen de afgesproken termijn. Ze hebben allemaal een degelijke opleiding gekregen en beschikken over de nodige kwaliteitscertificaten.

Met een erkende plaatser voorkom je heel wat kopzorgen

Wie zijn nieuwe ramen laat plaatsen door een erkend verdeler, vermijd heel wat kopzorgen. Mocht er na verloop van tijd iets mislopen met je raam, zal de partner in de bres springen en het probleem ter plaatse komen oplossen. Als je PVC-ramen echter zelf installeert of een beroep doet op een niet-erkende plaatser, moet je zelf opdraaien voor de eventuele schade te wijten aan een verkeerde installatie. Met een Deceuninck Partner koop je dus ramen in alle gemoedsrust!

Op zoek naar een vakman? Ga dan zeker langs bij een van onze verdelers!

Vind een verdeler