Vraag een gratis offerte

Ramen

Met ramen en deuren in verkeerswit zit je áltijd goed

clock min. reading time

Ben je toe aan nieuw buitenschrijnwerk? Dan moet je niet alleen het materiaal en de kwaliteit van je nieuwe ramen en deuren kiezen, maar ook de kleur. Vandaag is er een overvloed aan mogelijkheden, van zachte tinten tot excentrieke kleuren en zelfs metaal- en houteffecten. Maar misschien hou je het liever sober? Als je kiest voor ramen en deuren in verkeerswit, dan kun je op je beide oren slapen: deze kleur blijft tijdloos mooi en past bij elke woningstijl.

Wat is ‘verkeerswit’?

Verkeerswit is een van de RAL-kleuren, die in 1927 werden vastgelegd door het Deutsches Institut für Gütesicherung und Kennzeichnung e.V. Deze gestandaardiseerde kleur heeft de code 9016 en een vaste naam in zes verschillende talen. Dat betekent dat als jij ramen en deuren in verkeerswit bestelt, wij precies weten welke tint je bedoelt en vergissingen en kleurverschillen uitgesloten zijn.

Wit is altijd schoon

De kleurkeuze voor je nieuwe ramen en deuren is een belangrijke beslissing die de look-and-feel van je hele woning bepaalt. Logisch dus dat je verschillende opties wil overwegen. Met onze online kleurensimulator krijg je snel een idee van het effect van een bepaalde kleur. Je laadt een foto van je woning op, kiest een van de vele beschikbare kleuren en kunt meteen het effect zien.
Raak je er niet uit? Probeer dan zeker eens verkeerswit. Je zult merken dat deze kleur goed past bij nagenoeg alle stijlen van woningen. Wit is namelijk een neutrale kleur die nooit uit de mode raakt. Bovendien laat ze je woning er ruim en licht uitzien.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

Pvc of aluminium?

Ben je overtuigd van verkeerswitte ramen en deuren? Als je dan voor pvc of aluminium kiest, krijg je er nog enkele troeven bovenop. Beide materialen zijn erg kwaliteitsvol, maar hebben natuurlijk hun eigen kenmerken. De kleur is geen criterium, want zowel pvc als aluminium zijn verkrijgbaar in verkeerswit. Als je voor aluminium kiest, heb je de keuze uit onze ‘Super Durable’ Aluroc-kleurencollectie die perfect harmonieert met de Decoroc-kleurencollectie voor onze pvc-profielen. Bij pvc kun je wel nog kiezen tussen een coating, een folie of ramen en deuren die in de massa gekleurd worden. Lees hier meer over ons uitgebreide kleurengamma.
Geïnteresseerd in ramen en deuren in verkeerswit? Vraag snel een gratis offerte of neem voor meer informatie contact op met een van onze verdelers in jouw buurt.