Vraag een gratis offerte

Ramen

Je ramen perfect afwerken: met een gordijnkast natuurlijk!

clock min. reading time

Gordijnkasten in harmonie met je ramen én je interieur

Als je nieuwe ramen wil installeren, denk je natuurlijk in de eerste plaats na over de profielen en het soort glas. Maar ook de afwerking is van belang. Ramen zijn een wezenlijk onderdeel van je interieur en dus zien ze er maar beter onberispelijk uit. Cruciaal daarbij zijn een fraaie raamuitbekleding en een bijpassende gordijnkast.
Met de Deceuninck-raamuitbekleding en gordijnkasten in pvc kun je je ramen perfect afwerken, in de kleuren die jij mooi vindt. Het kleurengamma voor deze producten is even uitgebreid als dat van de ramen zelf. De andere voordelen? Ons systeem is eenvoudig te plaatsen én erg onderhoudsvriendelijk.

Een gordijnkast installeren

Laat je je ramen vervangen? Dan kun je de vakman meteen ook een bijhorende gordijnkast laten installeren. De systemen van Deceuninck zijn zo ontwikkeld dat ze makkelijk en universeel op ramen geplaatst kunnen worden met behulp van klipsen en schroeven.
Onze gordijnkasten kun je trouwens ook installeren op bestaande ramen én deuren. Die hoeven daarvoor zelfs niet uitgebroken te worden. Ideaal dus voor renovaties van woningen waarbij de ramen en deuren nu al voldoen aan de strengste energienormen en dus niet vervangen moeten worden.

Kies ook een bijpassende venstertablet

Een eigentijdse venstertablet maakt de binnenafwerking van je ramen helemaal compleet. De vensterbanken van Deceuninck zijn duurzaam, bijzonder stevig én een heuse lust voor het oog. Heb je een modern, tijdloos of klassiek interieur? Onze pvc-vensterbanken maken het verschil.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor raamuitbekleding, gordijnkasten en vensterbanken? Vraag dan gerust advies bij een verdeler in jouw buurt.

Vind een verdeler