Vraag een gratis offerte

Ramen

In de winter de koude buitenhouden? Met isolerende ramen en deuren natuurlijk!

clock min. reading time

Woon je in een huis dat nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren heeft? Dan is de kans groot dat er tijdens de winter heel wat warmte zomaar verloren gaat. Om maximaal rendement uit je verwarming te halen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Met de pvc of aluminium ramen en deuren van Deceuninck zit je wat dat betreft perfect.

Isolerende pvc ramen en deuren

Oude raamprofielen en deuren schieten vaak tekort op het gebied van thermische isolatie. Doordat er ’s winters warmte verloren gaat door het glas en de profielen, kan je energiefactuur heel wat hoger oplopen dan strikt gezien nodig is. De oplossing? Je ramen en deuren vervangen door goed isolerende exemplaren in pvc.
Voor de ramen heb je bij Deceuninck de keuze uit onze Elegant en Zendow reeks:

Pvc ramen Elegant

  • Elegant ThermoFibra Infinity 76 X: De ultieme combinatie van design en technologie. Deze ramen behalen een U-waarde tot 0,88 W/m2K
  • Elegant Abstract 76 X: Het ultieme design, nu reeds gelauwerd met awards. Deze ramen behalen een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Elegant Origin 76 X: Een contemporary look & feel, in een modern jasje. Deze ramen behalen een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Elegant Infinity 76 X: De nieuwe standaard staat op. Deze ramen behalen een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Elegant Authentica: Exclusief en gekenmerkt klassiek design. Deze ramen behalen een U-waarde tot 1,1 W/m2K

Ontdek Elegant

Stijlen Elegant raamprofielen

Pvc ramen Zendow

  • Basic (isolerende ramen): goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Standaard (hoogisolerende ramen): zeer goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Premium (superisolerende ramen): superieure energieprestaties met een U-waarde tot 0,65 W/m2K

Daarnaast hebben we ook nog de Autentica-ramen in ons assortiment: ramen met een rustiek uitzicht die ook uitstekende energiewaarden kunnen voorleggen.
Qua deuren kan je kiezen uit:

Onze pvc deuren bieden een uitstekende thermische isolatie, al gaan de Elegant ThermoFibra Infinity deuren nog een stapje verder. Deze deur zorgt voor een warmtedoorgangscoëfficiënt van maar liefst 0,61 W/m²K (Ud). Deze deuren kun je dan ook met recht en reden superisolerend noemen.

 

Elegant PVC deur

Isolerende aluminium ramen en deuren

Zie je liever slanke, strakke en stevige aluminium ramen en deuren in je woning? Dan kan je ook steeds voor aluminium ramen en deuren bij Deceuninck terecht. Onze Decalu reeks beschikt over verschillende stijlen en uitvoeringen, die goed scoren op vlak van thermische en akoestische isolatie.

De geïntegreerde thermische isolatie en geoptimaliseerde middensluiting in onze aluminium profielen zorgen voor hoge performantiewaarden vanaf 0,96 W/m²K over alle designs. Alle aanwezige dichtingen worden tijdens het productieproces aangebracht in plaats van op de werf. Dit zorgt voor een optimale en evenredige plaatsing en bijgevolg betere prestaties op wind- en waterdichtheid. Onze duurzame coatings zijn mogelijk in elk RAL-kleur en zijn telkens QualiCoat klasse 1 gecertificeerd. De Deceuninck ‘Smart Colours’ selectie voldoet zelfs aan de qualiCoat klasse 2 certificering en is robuust tegen de extreemste weersomstandigheden bijvoorbeeld aan de kust.

 Ontdek Decalu

 

 

Een warme winter tegemoet

Wil je deze winter al genieten van een woning met isolerende ramen en deuren? Neem dan snel contact op met een van onze verdelers of vraag meteen een gratis prijsofferte. Wist je trouwens dat je ook perfect in het najaar je ramen en deuren kunt vervangen? Professionals klaren die klus in een mum van tijd.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator