Ramen

In de winter de koude buitenhouden? Met isolerende ramen en deuren natuurlijk!

Woon je in een huis dat nog altijd de oorspronkelijke ramen en deuren heeft? Dan is de kans groot dat er tijdens de winter heel wat warmte zomaar verloren gaat. Om maximaal rendement uit je verwarming te halen zijn sterk isolerende ramen en deuren een absolute must. Met de pvc-ramen en -deuren van Deceuninck zit je wat dat betreft perfect.

Pvc-ramen en -deuren

Oude raamprofielen en deuren schieten vaak tekort op het gebied van thermische isolatie. Doordat er ’s winters warmte verloren gaat door het glas en de profielen, kan je energiefactuur heel wat hoger oplopen dan strikt gezien nodig is. De oplossing? Je ramen en deuren vervangen door goed isolerende exemplaren in pvc.
Voor de ramen heb je bij Deceuninck de keuze uit:

  • Basic (isolerende ramen): goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Standaard (hoogisolerende ramen): zeer goede energieprestaties met een U-waarde tot 1,1 W/m2K
  • Premium (superisolerende ramen): superieure energieprestaties met een U-waarde tot 0,65 W/m2K

Daarnaast hebben we ook nog de Autentica-ramen in ons assortiment: ramen met een rustiek uitzicht die ook uitstekende energiewaarden kunnen voorleggen.
Qua deuren kun je kiezen uit:

Beide types bieden een uitstekende thermische isolatie, al gaan de Zentrada-deuren nog een stapje verder. Deze ‘deur van morgen’ heeft namelijk een geïntegreerd vleugeloverspannend deurpaneel. Dat zorgt voor een warmtedoorgangscoëfficiënt van maar liefst 0,66 W/m²K (Ud). Deze deuren kun je dan ook met recht en reden superisolerend noemen.

Een warme winter tegemoet

Wil je deze winter al genieten van een woning met isolerende ramen en deuren? Neem dan snel contact op met een van onze verdelers of vraag meteen een gratis prijsofferte. Wist je trouwens dat je ook perfect in het najaar je ramen en deuren kunt vervangen? Professionals klaren die klus in een mum van tijd.