Vraag een gratis offerte

Ramen

Garantie op ramen: drie cruciale aandachtspunten!

clock min. reading time

Overweeg je te investeren in nieuwe PVC of aluminium ramen? Een goeie keuze! PVC of aluminium ramen bieden een uitstekende thermische en akoestische performantie en stralen ook nog eens stijl en klasse uit. Tenminste, als je voor de juiste leverancier kiest. Want wil je de komende jaren echt gebeiteld zitten, dan kies je maar beter voor een aluminium of PVC-raam van topkwaliteit. Wie kiest voor een kwaliteitsraam, heeft de zekerheid dat de fabricatie en plaatsing van het raam vakkundig gebeuren en geniet een lange én complete garantie. Hier alvast enkele aandachtspunten bij de garantie op ramen.

Kwaliteit: de eerste garantie

De aankoop van PVC-ramen of aluminium ramen vergt een bepaalde investering. Het is dan ook belangrijk om te kiezen voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo ben je er zeker van dat je de komende jaren comfortabel en stijlvol woont. Bij ons is kwaliteit alvast een topprioriteit. Zo hebben we samen met het kwaliteitscertificatiebureau Kiwa een Sector Specifiek kwaliteitslabel ontwikkeld. Dat label gaat een stuk verder dan de Europese normen op het vlak van kwaliteit en standaardisering.

Met onze PVC-ramen Elegant en aluminium ramen Decalu ben je verzekerd van een correcte en vakkundige fabricatie en plaatsing. Het kwaliteitslabel en onze erkende en continu opgeleide Partners staan daarvoor garant!

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

De ene garantie is de andere niet

Om zorgeloos van je ramen te kunnen genieten, spelen naast kwaliteit ook de garantievoorwaardeneen rol. Die verschillen sterk van producent tot producent. Vóór je tot de aankoop overgaat, neem je dus het best de garantievoorwaarden van je leverancier door of vraag ernaar bij de raamproducent zelf. Naast de duur van de garantie op je ramen spelen namelijk nog andere modaliteiten een rol. Ga zeker na hoe compleet je raamgarantie is! Geldt de garantie alleen op het materiaal of wordt er bijvoorbeeld ook een kleurgarantie gegeven?

Deceuninck ramen: een complete garantie!

Kies je voor een Deceuninck raam, dan hoef je je geen zorgen te maken: noch op het vlak van kwaliteit, noch op het vlak van garantievoorwaarden. Via onze erkende partners bieden wij een jarenlange garantie op al onze ramen, en die gaat erg breed. Zo bieden we niet alleen 100% garantie op de kwaliteit van ons materiaal maar ook op de kleurvastheid. Tel daarbij dat PVC of aluminium minstens vijf keer langer meegaat dan hout, en je weet dat je ook over tien jaar nog altijd kan pronken met een uitstekend isolerend en zo goed als nieuw ogend pvc- of aluminium raam!

Zijn onze prachtige en kwalitatieve PVC of aluminium ramen iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!