Vraag een gratis offerte

Ramen

Ga voor een elegante look met fijne raamprofielen

clock min. reading time

Bij een elegante woning horen Elegant ramen. Of je nu een moderne of een klassieke woning hebt, je wil dat je ramen naadloos opgaan in de rest van de vormgeving. Raamprofielen in pvc zijn dan een goede optie.

Elegant raamprofielen van pvc

Moderne en kwalitatieve pvc-ramen zijn niet meer te vergelijken met die van tien jaar geleden. Een pvc-raam ziet er absoluut niet kunstmatig uit, maar geeft je interieur daarentegen een stijlvolle touch. De ramen van Deceuninck zijn in allerlei prachtige kleuren verkrijgbaar. Geen witte pvc-binnenkant dus!
Kun je toch maar moeilijk afscheid nemen van de natuurlijke uitstraling van hout? In dat geval bestaat er pvc in houtlook. Ben je juist een liefhebber van het trendy aluminium? Je kunt ook kiezen voor pvc-ramen met een metallic afwerking.
Kortom: Deceuninck biedt pvc-ramen die passen bij elke bouwstijl. Elegant ThermoFibra Infinity ramen combineren bijvoorbeeld een superieure isolatie met zeer fijne en esthetische profielen. De Elegant Autentica pvc-ramen met elegante sierlijsten zijn dan weer ideaal voor liefhebbers van een karakteristiek uitzicht. Laat je inspireren door onze inspiratiemodule.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

Meer dan alleen mooi

Het prachtige uiterlijk is zeker niet het enige voordeel van pvc-ramen. Zoals we hierboven al aanhaalden, hebben ze ook nog eens een uitstekende thermische en akoestische isolatie. Daardoor blijft de warmte binnen, maar het geluid buiten. Daarnaast zijn pvc-ramen ook nog eens bijzonder onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn jarenlang kleurvast doordat ze het zonlicht reflecteren in plaats van het te absorberen. Omdat ze vuil en stof weren, volstaat het om er af en toe een vochtig doekje over te halen.
En laat je niet misleiden door die fijne elegantie. Pvc-ramen staan hun mannetje als het op inbraak aankomt. Alle Deceuninck-ramen worden standaard versterkt om inbrekers te ontmoedigen. De ramen houden dus niet alleen geluid buiten!

Ramen en deuren in kunststof stonden altijd al bekend voor hun sterkte en uitstekende prestaties. Qua strakke looks scoorde aluminium echter beter. Daar kwam verandering in toen Deceuninck de Elegant-serie lanceerde. Nooit eerder waren pvc-profielen zo modern en minimalistisch.

Ontdek Elegant