Ramen

Denk aan de toekomst: installeer pvc-ramen met Linktrusion

Je energieverbruik verminderen, is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Er zijn talloze manieren om je ecologische voetafdruk te verkleinen, en zo het verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering. Deceuninck speelt daarin maar wat graag een voortrekkersrol. Hoe we dat doen? Met Linktrusion: de toekomstgerichte technologie die je woning energiezuiniger maakt!

Knap staaltje technologie

Dat pvc-ramen een hoge isolatiewaarde hebben, is oud nieuws. Met Linktrusion gaan we nog een stapje verder. We gebruiken zowel in het kader als in de vleugel van de raamprofielen een combinatie van staaldraad, hardschuim en ingebedde glasvezels. Resultaat: een ongeëvenaarde thermische isolatie.

Sterk isolerend en stevig

De Linktrusion-technologie heeft niet alleen onklopbare isolatieprestaties. Dankzij de superieure stevigheid leent Linktrusion zich prima voor grote ramen. De eerste reeks ramen en deuren met de Linktrusion-technologie doopten we Zendow#neo: producten met een slank design, lichtjes afgeronde vormen en een groot glasoppervlak.

Standaard en Premium pvc-ramen

Zendow#neo bestaat in een basis- en een premiumversie. In de standaarduitvoering combineren we staaldraad en hardschuim; in de Premium ramen en deuren met Linktrusion versterken we de opendraaiende vleugel met ononderbroken (continue) glasvezels voor een nog betere stevigheid.

Top-5 bijkomende pluspunten

Kunststof ramen met Linktrusion zijn stevig, energiezuinig en duurzaam. De extra troeven krijg je er zomaar bij:

  1. compatibel met alle types veiligheidsbeslag
  2. inbraakwerend
  3. prima bestand tegen vocht en oxidatie
  4. extreem water- en winddicht
  5. optimale akoestische isolatie

Snoei in je energiefactuur

Overweeg je om nieuwe ramen of deuren te plaatsen? En wil je profiteren van een lagere energiefactuur en uitstekende prestaties? Installeer dan pvc-ramen en deuren met Linktrusion. Je kiest uit legio kleuren en afwerkingen, zodat je schrijnwerk een esthetische meerwaarde vormt voor je huis. Vraag snel je gratis prijsofferte!