Vraag een gratis offerte

Ramen

Decoratieve ramen: ontdek de mogelijkheden!

clock min. reading time

Ramen zorgen niet alleen voor fraai invallend licht, ze geven je woning ook een heuse esthetische meerwaarde. Als je kiest voor ramen in pvc, heb je qua vormgeving tal van mogelijkheden. Hou je van rustiek? Ontdek dan snel Autentica, de decoratieve ramen van Deceuninck.

Drie verleidelijke stijlen

Bij een authentieke woning horen decoratieve ramen. Misschien denk je dat houten profielen dan de enige mogelijkheid zijn, maar niets is minder waar. Autentica is een collectie authentieke raamprofielen in pvc. Die combineren de esthetische meerwaarde van hout met alle voordelen van pvc.
De Autentica-ramen zijn verkrijgbaar in vier verleidelijke stijlen:

  • Baroc: verzonken ramen
  • Renaissance: ramen met vooruitspringende balken
  • Romantic: ramen met kruisvorm

Welke variant je ook neemt, je kiest voor een exclusieve look die jouw rustieke woning een extra touch geeft. Qua kleuren heb je keuze te over. Autentica is verkrijgbaar in tal van tijdloze kleuren die passen bij verschillende stijlen rustieke woningen. Deze decoratieve raamstijlen zijn toepasbaar op ons Elegant gamma.

Ontdek Elegant

 

 

Sterk isolerend, onderhoudsvriendelijk en veilig!

Alle Elegant pvc ramen zijn sterk isolerend. Behalve thermisch isolerend zijn de Elegant-ramen trouwens ook sterk akoestisch isolerend: ongewenste geluiden zoals straatlawaai, blijven netjes buiten.
Ten slotte zijn deze decoratieve ramen ook erg onderhoudsvriendelijk – af en toe eens poetsen met lauw water volstaat – en erg veilig. Dankzij de versterkte constructie maken kandidaat-inbrekers geen enkele kans.
Geïnteresseerd in de decoratieve ramen uit de Autentica-reeks van Elegant? Vraag gerust een gratis prijsofferte of neem contact op met een verdeler in jouw buurt voor meer informatie.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator