Vraag een gratis offerte

Ramen

De kleuren voor je ramen en deuren: tips van Deceuninck

clock min. reading time

Kleuren kiezen voor je nieuwe, hoogisolerende pvc-ramen? Deceuninck geeft je graag tips! Want de dagen van saaie, witte, glanzende pvc-ramen liggen gelukkig voorgoed achter ons …

Pvc-ramen: veelzijdig, ook in kleuren

Met al die aandacht voor energie-efficiëntie in huis zouden we haast vergeten dat onze ramen en deuren, naast isolerend en duurzaam, ook gewoon mooi moeten zijn. Je wil per slot van rekening dat ze de stijl van je woning ademen – of dat nu een rustieke villa, een hypermoderne laagbouwwoning of een pittoreske pastoriewoning is. Gelukkig zijn pvc-ramen verkrijgbaar in allerlei kleuren en afwerkingen.

Deceuninck-kleuren: product van innovatie

Deceuninck innoveert voortdurend. Ook in onze zoektocht naar nieuwe kleuren zitten we niet stil. Zo kun je kiezen voor in de massa gekleurde ramen en deuren, maar we ontwikkelden ook meer dan vijftig verschillende kleurfolies, waarin elke kleurfanaat moeiteloos zijn gading vindt. Onze gekleurde pvc-profielen zien eruit als natuurlijk geverfd hout. Geen kunstmatige look zoals vroeger weleens het geval was met pvc-ramen, wél een charmante en warme uitstraling, die je woning recht doet.

Kleuren van Deceuninck aan de binnen- én buitenzijde van je ramen

Het kleurenaanbod omvat kleurencoatings die je pvc-raam volledig rondom kleuren. Zo hebben de binnen- en buitenzijde van het raam precies dezelfde kleur en matcht jouw raam perfect met zowel de buitengevel als de binnenmuren. Aan jou om vooraf over dat totaalplaatje na te denken … of er een (interieur)architect voor onder de arm te nemen.

Ramen van Deceuninck zijn kleur- en krasvast. Ze gaan dus lang mee. Dankzij het gebruik van watergedragen verf zijn ze bovendien milieuvriendelijk. Een duurzame keuze dus!

Ontdek onze kleurensimulator

Wil je het effect van een bepaalde kleur voor je ramen meteen uittesten? Dat kan. Met onze kleurensimulator ontdek je makkelijk en snel hoe jouw ramen eruitzien in een andere kleur.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator