Ramen

Autentica-ramen: hedendaags comfort, authentiek design

Deceuninck Autentica-ramen combineren de klasse van decoratieve ramen met het duurzame en onderhoudsvriendelijke karakter van PVC. Of je nu kiest voor Renaissance, Baroc, Romantic of Arboré, alle vier de uitvoeringen staan voor authentiek en tijdloos design die je woning de uitstraling geeft die ze verdient!

Traditie met een meerwaarde

Een Deceuninck Zendow#neo Autentica-raam is niet meer te onderscheiden van een traditioneel houten raam. Op het vlak van design lijkt het precies echt hout. Toch is er een groot verschil met houten ramen. Een Autentica-raam is namelijk gemaakt van PVC en heeft dezelfde kenmerken als alle andere ramen binnen de Zendow#neo serie. Stevigheid en inbraakwerendheid, en een uitstekende thermische en akoestische performantie: een Zendow#neo Autentica-raam heeft het allemaal!

Autentica-ramen: vier stijlen

Autentica-ramen zijn verkrijgbaar in vier afwerkingen die je gevel stuk voor stuk iets extra’s meegeven. Je hebt de keuze uit:

  • Baroc: raam met verdiept liggend kader
  • Renaissance: raam met vooruitspringende sierlijsten
  • Romantic: raam met kruisvorm
  • Arboré: raam met houtverbindingslook

Naar welke stijl je voorkeur ook uitgaat, onze Autentica-ramen zullen je één voor één betoveren met hunlichte afrondingen en elegante sierlijsten. Ze geven je woning een tijdloos karakter en zetten het vakmanschap in de verf.

Verbluffende kleurenkeuze

Van licht ivoor tot balmoral, Autentica-ramen zijn verkrijgbaar in verschillende folie- en coating-kleuren. Dit uitgebreide kleurenpalet is een uitstekende aanvulling op het authentieke raamdesign. Geïnspireerd op de natuur schikken onze kleuren zich naar elke omgeving en bouwstijl. Tijdelijke modegrillen zijn niet aan hen besteed, authenticiteit is het sleutelwoord!

Uitmuntende isolator

Autentica-ramen bewaren de esthetische aantrekkelijkheid van je woning én isoleren optimaal. Met hun lage U-waarde voldoen ze met gemak aan de strenge eisen opgelegd door de energieprestatieregelgeving. Oorzaak? De van nature isolerende eigenschappen van PVC gekoppeld aan een innovatief meerkamersysteem binnen het raam.

Zijn onze kwalitatieve Autentica-ramen iets voor jou? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een vanonze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!