Ramen

4 innovatieve oplossingen voor je buitenschrijnwerk

Buitenschrijnwerk bepaalt sterk de uitstraling van je woning. Daarom mag je best hoge eisen stellen inzake design, duurzaamheid, ecologie, keuze en prijs-kwaliteitverhouding. Deceuninck biedt tal van innovatieve oplossingen die beantwoorden aan die strenge kwaliteitsnormen.

360°-ramen: rondom rond gekleurd

Zowel aan de binnen- als de buitenkant van je woning is kleur een belangrijk element. Daarom zijn onze 360°-ramen en -deuren integraal gekleurd. Het kleurproces 360° van Deceuninck is een uniek industrieel coatingproces waarmee profielen rondom rond gecoat worden. De witblinkende pvc-look van vroeger is voorgoed verleden tijd! De coating is bovendien watergedragen – en dus milieuvriendelijk – en voorzien van koudpigmentatie, die het infraroodlicht uit de zon reflecteert in plaats van absorbeert.

360°-kleuren: keuze genoeg

Het Deceuninck 360°-kleurassortiment bestaat uit Uni-colours en Bi-colours. Uni-colours hebben rondom rond dezelfde kleur. Het Bi-colour-gamma bevat tijdloze beige- en wittinten voor de binnenzijde en universele kleuren voor de buitenzijde. Elk profiel heeft ook een coating gewapend met harde polyamidekorrels. Dat geeft een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die aangenaam aanvoelt. Ideaal als je houdt van ramen met een warme uitstraling.

Superisolerend dankzij Linktrusion

Met de unieke ‘Linktrusion-technologie’ ontwikkelde Deceuninck het Zendow#neo-gamma: raam- en deurprofielen die nóg beter isoleren. Zowel het frame als de vleugel binnen de profielen zijn thermisch versterkt. Bij de Deceuninck Zendow#neo gaat het om de Standaard-oplossing waarbij de kern bestaat uit schuim van gerecycleerd pvc en staaldraad. De Deceuninck Zendow#neo Premium-profielen zijn voorzien van thermische versterkingen in het profiel en van continue structurele glasvezels in het 6-kamervleugelprofiel. Het resultaat: nog betere thermische prestaties.

Kleur kiezen met de kleurensimulator

Nog geen kleur voor je raamprofielen gekozen? Met de online kleurensimulator wordt de kleurkeuze voor je pvc-ramen stukken makkelijker. Laad een foto van je huis op, selecteer een kleur uit het Deceuninck-gamma en bekijk meteen het resultaat!

Energiecalculator: reken je rijk

De gemiddelde Vlaamse woning verliest zo’n 15 procent warmte via de ramen en deuren. Met hoogrendementsglas en kwalitatieve pvc-ramen en -deuren dalen je energiekosten drastisch. Bereken met de energiecalculator van Deceuninck supersnel hoeveel geld je bespaart met isolerende pvc-ramen!
 
Benieuwd naar nog meer innovatieve oplossingen? Bezoek vrijblijvend een van onze dealers in je buurt.