Vraag een gratis offerte

Ramen

4 innovatieve oplossingen voor je buitenschrijnwerk

clock min. reading time

Buitenschrijnwerk bepaalt sterk de uitstraling van je woning. Daarom mag je best hoge eisen stellen inzake design, duurzaamheid, ecologie, keuze en prijs-kwaliteitverhouding. Deceuninck biedt tal van innovatieve oplossingen die beantwoorden aan die strenge kwaliteitsnormen.

Tweezijdig gekleurde ramen

Zowel aan de binnen- als de buitenkant van je woning is kleur een belangrijk element. Daarom kunnen onze ramen en -deuren in folie of coating tweezijdig gekleurd worden. De witblinkende pvc-look van vroeger is voorgoed verleden tijd! De coating is bovendien watergedragen – en dus milieuvriendelijk – en voorzien van koudpigmentatie, die het infraroodlicht uit de zon reflecteert in plaats van absorbeert.

Kleuren buitenschrijnwerk: keuze genoeg

Het Deceuninck kleurassortiment bestaat uit verschillende coating en folie kleuren. Ons kleurengamma bevat tijdloze beige- en wittinten voor de binnenzijde en universele kleuren voor de buitenzijde. Ideaal als je houdt van ramen met een warme uitstraling.

Onze gloednieuwe profielen Elegant beschikken over 50 foliekleuren die matchen bij uw huis. Elegant is beschikbaar in een breed aanbod van 50 foliekleuren voor elke stijl en smaak. De kleuren zijn onderverdeeld in vier categorieën:

  • Natuurlijke houtstructuren
  • Gekleurde houtstructuren
  • Solids
  • Metallics

Als alternatief is Elegant ook verkrijgbaar in twee massakleuren: wit (verkeerswit, ref. 003) en crème * (crème, ref. 096).

Naast folie kleuren heb je ook keuze uit 16 coating kleuren die passen bij al je schrijnwerk. Decoroc is een door Deceuninck ontwikkeld gepatenteerd coatingproces op basis van polyurethaan met polyamidekorrels. De kleurcoating wordt aan één of twee zijden op de profielen gespoten en vervolgens uitgehard in een oven.Dit resulteert in een matte uitstraling met een bijzondere korrelige textuur die voldoet aan hoge kwaliteitseisen:

  • Stofwerend en onderhoudsarm
  • Extreme krasvastheid
  • Hoge elasticiteit en slagvastheid
  • Jarenlang kleurbehoud

Elegant naadloos combineren met andere schrijnwerktoepassingen van Deceuninck? Het kan met Smart Colours. Dankzij dit principe matchen alle beschikbare kleurencoatings voor kunststof (Decoroc) en aluminium (Aluroc) perfect met elkaar. U kan dus rekenen op een uniform kleurgeheel bij de verwerking van de verschillende productcategorieën van Deceuninck: de Elegant serie en de Decalu serie in aluminium.

Superisolerend dankzij ThermoFibra

Met de unieke ‘ThermoFibra-technologie’ ontwikkelde Deceuninck Elegant ThermoFibra Infinity: raam- en deurprofielen die nóg beter isoleren. Zowel het frame als de vleugel binnen de profielen zijn thermisch versterkt. Deze pvc profielen zijn voorzien van thermische versterkingen in het profiel en van continue structurele glasvezels in het 6-kamervleugelprofiel. Het resultaat: nog betere thermische prestaties.

Kleur kiezen met de kleurensimulator

Nog geen kleur voor je raamprofielen gekozen? Met de online kleurensimulator wordt de kleurkeuze voor je pvc-ramen stukken makkelijker. Selecteer je favoriete ontwerp en kleur en bekijk het resultaat.

Via onze ramen- en deurenconfigurator kan je trouwens een woning perfect combineren met pvc en aluminium ramen. Zo ziet u hoe een huis perfect combineerbaar kan zijn met pvc en aluminium.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator

 

 

Energiecalculator: reken je rijk

De gemiddelde Vlaamse woning verliest zo’n 15 procent warmte via de ramen en deuren. Met hoogrendementsglas en kwalitatieve pvc-ramen en -deuren dalen je energiekosten drastisch. Bereken met de energiecalculator van Deceuninck supersnel hoeveel geld je bespaart met isolerende pvc-ramen!

Benieuwd naar nog meer innovatieve oplossingen? Bezoek vrijblijvend een van onze dealers in je buurt.