Vraag een gratis offerte

Ramen en deuren

Elegant kunststofprofielen

clock min. reading time

Een strakke look voor je woning met pvc-ramen?

Het kan met de Elegant-kunststofprofielen.

Pvc-ramen staan vooral bekend om hun uitstekende thermische prestaties. Bij een strakke uitstraling denken we aan aluminium ramen. De lancering van de Elegant-reeks kunststofprofielen brengt daar verandering in.  Nooit eerder waren kunststofprofielen zo minimalistisch. Tegelijk leveren deze pvc-ramen topprestaties.

 

Minimalistisch design

Het design van het Elegant raamsysteem is perfect afgestemd op de hedendaagse nieuwbouw- en renovatiestijlen en zal jouw woning een modern en stijlvol karakter geven. De rechthoekige glaslatten maken komaf met het afgeronde design van het verleden en brengen kunststof ramen op die manier naar een geheel nieuwe designstandaard. Een selectie van maar liefst 50 foliekleuren en 16 coatingkleuren laten je toe om de kleur van je ramen perfect op de architectuur van jouw woning af te stemmen.

 

Maximale isolatie en optimale bescherming

Ramen kunnen uw energieverbruik drastisch doen dalen. De extra middendichting in het Elegant raamsysteem verbetert de isolatiewaarde van de profielen tot een Uf-waarde van 0.88 W/m²K.  Zelfs driedubbele beglazing tot 70mm vormt geen probleem.

Bij de nieuwe Elegant serie worden structurele glasvezels tijdens het extrusieproces ingebracht in de raam-  en deurvleugels ter vervanging van de standaard staalversterking. Door deze ThermoFibra technologie verdwijnt een koudebrug waardoor ongeziene isolatiewaarden worden gehaald.

De klassieke staalversterking in de raamkaders wordt bij Deceuninck standaard vervangen door de eigen Forthex-technologie. Deze thermische versterking op basis van staaldraadversterkt pvc-hardschuim zorgt ervoor dat we de klassieke staalversterking kunnen elimineren. Dit weglaten betekent een verbeterde isolatiewaarde.

Dankzij de unieke ThermoFibra- en Forthex-technologie slaagt Deceuninck erin om superieure isolatiewaarden te bekomen met ultrafijne raamprofielen.

 

Duurzame keuze

De Elegant-ramen zijn in verschillende designs verkrijgbaar, uitvoerbaar tot triple glas. Zo ben je in alle omstandigheden verzekerd van een optimaal geluidscomfort. Daarnaast zijn Elegant-ramen ook uiterst lucht-, water- en winddicht. Hierdoor geniet je in alle weersomstandigheden van het jarenlang comfort. Bovendien bieden deze ramen extra veiligheid tegen inbraak en voldoen ze aan alle wettelijke brandvoorschriften.

Bekijk alle Elegant-designs en configureer jouw Elegant-ramen online.

 

Makkelijk te onderhouden

Kunststofprofielen zijn eenvoudig te onderhouden. Je hoeft ze niet te schilderen, vernissen of te behandelen met speciale producten. Reinigen doe je gewoon met water en een niet-agressief reinigingsproduct.

Ontdek alle eigenschappen van Elegant-ramen.

 

Laat je inspireren door de online configurator

Benieuwd hoe de Elegant-ramen eruitzien in een woning? Met de Winspirator test je het uit.

Kies je favoriete design en kleur en je ziet onmiddellijk het resultaat. Dit krijg je ook meteen gratis toegestuurd.

Je kan het via de Winspirator ook naar een verdeler in je buurt doorsturen. Ze helpen je graag verder met jouw project.