Ook tijdens deze uitzonderlijke periode staan onze partners tot uw dienst. Zij blijven uw offerteaanvragen verwerken en geven u graag de nodige informatie over uw (ver)bouwproject.

PVC-Luiken

Sierluiken die er niet ouderwets uitzien? Ze bestaan!

De zware, houten klapluiken die bij de typisch Vlaamse fermettestijl horen, zijn niet meer van deze tijd. Gelukkig maar, want we hoeven je vast niet te vertellen hoeveel onderhoud zulke luiken nodig hadden. En toch zijn sierluiken weer helemaal terug! Omdat sierluikenvan Deceuninck gemaakt zijn van PVC in plaats van hout, zijn ze duurzaam, onderhoudsvriendelijk én zien ze er allesbehalve ouderwets uit. Bovendien helpen ze je zelfs energie besparen. Ontdek snel meer.

Kiuzo: hedendaagse sierluiken met een rustieke toets

Maak kennis met Kiuzo, prachtige sierluiken die helemaal mee zijn met hun tijd – en dat ook altijd zullen blijven. Kies jouw Kiuzo-luiken in dezelfde RAL-kleur als die van je ramen voor een rustgevende look, of zet je fantasie aan het werk en ga voor een trendy contrast met de kleurensimulator! Welke kleur je ook kiest, de sierluiken zijn verkrijgbaar in twee verschillende diktes:

  • 24 millimeter: lichte maar stevige luiken met paneelvulling. Ze worden bevestigd met een clipsysteem.
  • 38 millimeter: robuuste maar elegante sierluiken met paneelvulling, driehoekdwarslatjes of open lamellen.

Goed om te weten: PVC-sierluiken zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk. Met wat water en een spons hou je ze jarenlang onberispelijk schoon!

Sierluiken die energie besparen

Hoewel de term anders doet vermoeden, zijn sierluiken van Deceuninck niet louter ‘voor de sier’. Ze zijn speciaal ontworpen om je woning extra te isoleren en je zo energie te helpen besparen. Je kunt ze zelfs voorzien van een mechanisme dat ze automatisch opent en sluit.

Download de gratis brochure

Met het assortiment sierluiken van Deceuninck kun je vrijwel alle kanten uit. Ben je onder de indruk van de verschillende designs en de brede waaier aan kleuren? Wil je graag meer weten over de voordelen en het onderhoud? Bekijk snel de brochure of ga gerust langs bij een van onze verdelers!