Vraag een gratis offerte

PVC-Luiken

Een streepje schaduw in huis? Dankzij je pvc-rolluiken!

clock min. reading time

Laat je binnenkort je oude ramen vervangen door nagelnieuwe exemplaren in pvc? Een verstandige beslissing, want pvc-ramen bieden tal van voordelen. Maar vergeet ook de rolluiken niet. Met pvc-rolluiken kies je voor comfort en tal van andere voordelen.

Veilig en geborgen met pvc-rolluiken

Pvc-ramen of aluminium ramen houden in de winter de warmte binnen en zorgen ervoor dat je huis in de zomer lekker koel blijft. Last van felle zon? Met rolluiken creëer je meteen de broodnodige schaduw in huis. Zo vermijd je ook dat je mooie interieur verbleekt door te fel zonlicht.
Maar dat is niet het enige voordeel van pvc-rolluiken. Laat je ze neer, dan versterk je het gevoel van veiligheid en geborgenheid in je huis. Bovendien heb je minder last van straatlawaai. Een rustig avondje tv-kijken gepland? Met de rolluiken naar beneden ben je verzekerd van het nodige comfort en van privacy.

Pvc-rolluiken van Deceuninck

Één tip: kies voor de Protex-rolluiken van Deceuninck, dan geniet je garandeerd absolute topkwaliteit. Pvc is een materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Regen, hagel of sneeuw: het heeft geen enkel effect op je rolluiken.
Ook behouden onze rolluiken jarenlang hun kleur, zelfs als de zon er genadeloos op schijnt. Het geheim? Innoverende kleurlakken die het zonlicht niet absorberen, maar reflecteren.

Makkelijke installatie, makkelijke bediening

De installatie van onze Protex-rolluiken verloopt erg vlot. De kast bestaat namelijk uit één stuk en kan dan ook in één keer geïnstalleerd worden.
Ook de bediening is een makkie. Je hebt de keuze tussen lint- of motorbediening. Kies je voor elektrische aandrijving, dan kun je je rolluiken ook via domotica aansturen.
Ben je geïnteresseerd in onze pvc-rolluiken? Vraag dan zeker een gratis prijsofferte of neem contact op met een van onze verdelers voor meer informatie.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator