Vraag een gratis offerte

Premies

Woning isoleren populairder dan ooit

clock min. reading time

Een goed geïsoleerde woning biedt alleen maar voordelen: aangename en constante temperaturen gekoppeld aan een lagere energiefactuur. En dat beginnnen de Belgen massaal in te zien, zo bewijzen de cijfers. Vorig jaar werd er maar liefst 60% meer woningen geïsoleerd. Wil je een topresultaat? Beperk je dan niet tot de spouwmuren, maar vervang ook je oude ramen en deuren!

Elk jaar wordt er meer geïsoleerd

Woningisolatie is sinds begin dit jaar aan een sterke opmars bezig. Ieder jaar worden maandelijks méér dan 1000 bestaande woningen uitgerust met spouwmuurisolatie. Volgens het Vlaams Energieagentschap (VEA) is die evolutie onder meer te danken aan de invoering van een kwaliteitssysteem, de opleiding van enkele honderden nieuwe vakmannen en het groeiende besef dat je woning isoleren een enorm rendement  oplevert.

Hoeveel kan jij besparen met ramen in PVC?

 

Woning isoleren: méér dan spouwmuurisolatie

Om je woning tot in de puntjes te isoleren, is spouwmuurisolatie een uitstekend begin maar niet het eindpunt. Ook ramen en deuren spelen een sleutelrol. Topkwaliteit is daarbij een must, en dat geldt zowel voor de profielen als voor de beglazing.

Wil je zeker zijn dat je investering een lagere energiefactuur oplevert? Dan kies je het best voor PVC ramen en deuren in combinatie met topbeglazing. PVC profielen bestaan uit een combinatie van glasvezel en staalkabelversterking (Linktrusion-technologie), wat de thermische en akoestische performantie sterk verbetert. Tel daarbij dat PVC op zich al een prima isolator is, en het zal je niet verbazen dat onze superisolerende ramen een Uw-waarde halen van 0,65 W/m²K. Zelfs onze basic ramen scoren met 1,1 W/m²K uitstekend.

Enthousiast? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig?

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator