Vraag een gratis offerte

Premies

Hoe PVC-ramen een indrukwekkende terugverdientijd garanderen

clock min. reading time

Heb je plannen om te investeren in hoogisolerende ramen, maar struikel je over de kostprijs? Dan heeft allicht nog niemand je verteld over de korte terugverdientijd van PVC ramen van Deceuninck. Die is het resultaat van jarenlang onderzoek en talloze productinnovaties met het oog op een nóg betere isolatiewaarde van je ramen. Benieuwd hoe PVC ramen ook voor jouw woning een drastische kostenbesparing betekenen?

PVC ramen: niet investeren kost geld

Nieuwe, kwalitatieve ramen kopen gaat altijd gepaard met een zekere investering. Mogelijk heb je een strak budget en denk je eraan om de aankoop van isolerende ramen uit te stellen naar volgend jaar of misschien zelfs het jaar daarna. Op de lange termijn is dat uitstel echter geen kostenbesparing maar een kostenpost. Hoe langer je wacht om hoogisolerende PVC-ramen te kopen, hoe langer de warmte in huis zomaar wegvliegt en hoe hoger dus je energiefactuur. Om nog maar te zwijgen over het gebrekkige comfort van een slecht geïsoleerde woning.

Warmteverliezen tegengaan: een totaalaanpak loont

In een op-en-top geïsoleerde woning is komaf gemaakt met alle verliesposten. Er is degelijke dak- en muurisolatie aangebracht, de ramen bevatten hoogrendementsglas en het schrijnwerk is luchtdicht en voorzien van innovatieve isolatiematerialen. Alles samen levert dat een jaarlijkse besparing op van duizenden euro’s in vergelijking met een niet-geïsoleerde doorsneewoning. Tel daarbij dat isolerende PVC ramen een aanzienlijke bijdrage leveren aan dit totaalplaatje, en je weet meteen dat je investering allerminst weggegooid geld is. Hieronder alvast je mogelijke winst per isolatieonderdeel (in een klassieke rijwoning, bron Test-Aankoop):

  • Schrijnwerk: tot 430 euro
  • Spouwmuren: tot 1.000 euro

Hiermee heb je de plaatsing van je schrijnwerk met hoogrendementsglas in ongeveer 20 jaar terugverdiend. Als je weet dat PVC ramen uw leven lang meegaan, is dat een rendement om ú tegen te zeggen!

Dankzij de combinatie van onze gevelbekleding met eender welk type isolatie kan ook de buitenschil extra geïsoleerd worden.

Kort terugverdientijd én premies met PVC ramen

En daarmee hebben we nog niet eens al het goede nieuws verteld. Want de terugverdientijd is één, premies voor isolatie zijn twee. Lees snel ons blogartikel over de premies in 2014 en ontdek waarom uitstel écht geen optie is of bereken de besparing die nieuwe ramen kan opleveren met onze energiecalculator

Wil je ook jouw woning voorzien van PVC ramen met een korte terugverdientijd? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan! Voor gevelbekleding is het eveneens mogelijk een gratis staal aan te vragen.