Vraag een gratis offerte

Interieurtoepassingen

Waarom een gordijnkast een heuse troef is voor je interieur

clock min. reading time

Of je nu kiest voor ramen in pvc of in aluminium, je wilt natuurlijk dat ze perfect afgewerkt worden, helemaal in overeenstemming met jouw interieur. Bij Deceuninck kun je terecht voor een fraaie raamuitbekleding en een bijpassende gordijnkast in precies dezelfde kleuren als je ramen.

Een gordijnkast afgestemd op je ramen en je interieur

Als je besluit om nieuwe ramen te installeren, denk je natuurlijk bovenal aan het materiaal van de profielen en het soort glas. Maar je mag zeker de afwerking niet uit het oog verliezen. Ramen zijn heuse blikvangers in je interieur, dus het is cruciaal dat ze er onberispelijk uitzien. De juiste uitbekleding en een passende gordijnkast zijn daarbij van groot belang.

Bij Deceuninck vind je raamuitbekledingen en gordijnkasten in de kleuren die jij mooi vindt. Ons kleurengamma voor deze producten is namelijk even uitgebreid als dat van de ramen zelf. Maar er zijn nog andere troeven: ons systeem is bijzonder onderhoudsvriendelijk en makkelijk te plaatsen. De installatie laat u gewoon over aan de vakman die uw ramen komt installeren.

Een gordijnkast voor je ramen én deuren

Onze gordijnkasten zijn zo ontwikkeld dat ze met behulp van clips en schroeven makkelijk op elk type raam geïnstalleerd kunnen worden. Handig: ze passen op al je bestaande ramen. Wist je dat je onze gordijnkasten zelfs perfect boven je deuren kunt installeren?

Goed nieuw trouwens voor wie zijn woning wil renoveren maar al ramen en deuren heeft die aan de strengste energienormen voldoen: voor de installatie van onze gordijnkasten is het niet nodig om je ramen of deuren uit te breken.

Geïnteresseerd?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor raamuitbekleding en gordijnkasten? Neem gerust contact op met een verdeler in jouw buurt.

Laat je inspireren met onze ramen- & deurenconfigurator