Vraag een gratis offerte

Interieurtoepassingen

Stonosil-vensterbanken: strak, modern en stijlvol

clock min. reading time

Net zoals je raamprofielen kiest die perfect bij je interieur passen, wil je ook knappe binnenvensterbanken. De nieuwe Stonosil-vensterbanken van Deceuninck zijn niet alleen erg mooi, maar ze bieden ook de uitzonderlijke duurzaamheid en de kras-, vocht- en UV-bestendigheid die je kent van onze PVC-ramen en deuren. Meer weten over dit topproduct?

Gerecycleerd PVC: extreme duurzaamheid

Bij de keuze van je bouwmaterialen staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. De Stonosil-binnenvensterbanken zijn net zoals onze ramen en deuren vervaardigd uit PVC, maar ditmaal gerecycleerd PVC. Ze zijn even degelijk, robuust en slijtvast als je ramen, maar nóg milieuvriendelijker.

De bekledingsprofielen bestaan uit holle profielen in hoogslagvast en ongeplastificeerd PVC. Dat is een mondvol moeilijke woorden, maar het betekent eigenlijk gewoon dat deze kunststof vensterbanken extreem stevig zijn. Binnenin bevinden zich namelijk tussenwanden op regelmatige afstand, die de venstertabletten extra sterkte verlenen. Een laminaatfolie zorgt er ten slotte voor dat de vensterbanken kras-, vocht- en UV-bestendig zijn. Daardoor zijn ze ook heel makkelijk te onderhouden.

Kies zelf je vensterbanken: modern en stijlvol

De Stonosil-vensterbanken van Deceuninck zijn beschikbaar in twee breedtes: 20 en 25 centimeter. Qua lengte zijn er amper beperkingen: we kunnen vensterbanken leveren tot 6 meter lang, zonder naden! Om de Stonosil-vensterbanken tot in de kleinste puntjes af te werken, voorziet Deceuninck een uitgebreid gamma eindkappen. Die zorgen voor een elegante afwerking. De brede tabletten zijn trouwens voorzien van een afgeschuinde randen. Perfect voor in een hedendaagse woning!

Momenteel heb je de keuze uit zes kleuren: blauwsteen, blauwsteen licht, verkeersgrijs, verkeerswit, carraramarmer en crèmewit. Zo stem je je venstertabletten perfect af op je interieur, of je stijl nu strak, hip, klassiek of landelijk is.

Meer weten over de Stonosil-vensterbanken?

Voor meer info over het nieuwe assortiment vensterbanken, kun je terecht bij jouw Deceuninck-verdeler. Wil je wel eens zien en voelen hoe een Stonosil-vensterbank in elkaar zit? Bestel dan een gratis staal!

Vind een verdeler