Vraag een gratis offerte

Interieurtoepassingen

Haal rust in huis met pastelkleurige wandbekleding in PVC

clock min. reading time

De stijl en sfeer van een woning worden grotendeels bepaald door het gebruikte kleurenpalet. Als je houdt van een sereen en rustig interieur, is het Primavera-gamma van Deceuninck vast iets voor jou. De PVC-bekleding in zachte pastelkleuren is niet alleen mooi, maar ook bijzonder praktisch. Volg even mee!

Voor een zacht en subtiel interieur

Dat lichte kleuren je woning groter en frisser doen ogen, weten we al langer. Volledig witte muren zijn een prima keuze, maar het mag gerust wat speelser! Het Primavera-gamma bevat matte, glanzende en bedrukte afwerkingen in zeven tinten, waaronder steenimitaties die je woning meteen karakter geven. Kies bijvoorbeeld voor de afwerking ‘Stone’ in glanzend grijs voor een hippe marmerlook. De planken in PVC sluiten bovendien naadloos aan, waardoor ze optisch één groot vlak vormen. Door de subtiele wand- en plafondbekleding van Deceuninck te combineren met luxueuze interieurelementen in brons of goud creëer je een eigentijds en chic interieur.

Ontdek de voordelen van PVC-plafondbekleding

Esthetisch gezien zijn de Primavera-wandplanken sowieso een uitstekende keuze, maar wacht tot je de praktische voordelen van deze wandbekleding leert kennen. Zo is de PVC-bekleding uit het Primavera-gamma:

  • eenvoudig te plaatsen dankzij het tand- en groefsysteem, waardoor je tijd en moeite bespaart.
  • 333 millimeter breed, en beschikbaar in 2,6 meter, 4,5 meter en 6 meter lengte.
  • waterbestendig, en dus bijzonder onderhoudsvriendelijk. Ideaal voor in de keuken, badkamer of kinderkamer!
  • bekroond met brandklasse M1, wat wil zeggen dat ze onbrandbaar is.
  • duurzaam en honderd procent recycleerbaar.

Een plaatje dat klopt

Je muren en plafonds (opnieuw) bekleden is een goed begin om je woning te verfraaien, maar er zijn binnenshuis nog zoveel meer details die je interieur mee vormgeven. Heb je bijvoorbeeld al nagedacht over welke venstertabletten en plinten je zult gebruiken om je woning af te werken? Ook dan is PVC zeker het overwegen waard!
Geïnteresseerd in de elegante en handige wandbekleding van Deceuninck? Vind een verdeler in de buurt.