Interieurtoepassingen

Creëer een stijlvol interieur met de juiste wandbekleding

Wandbekleding is cruciaal voor de look van jouw interieur. Of het nu gaat om je woonkamer, keuken, badkamer of bureau, met de gepaste tegels of wandpanelen zet je meteen de toon. Ontdek de vele mogelijkheden die Deceuninck voor jou in petto heeft.

Decoratieve wandbekleding

Decoramic-Premium is een lijn van wandbekleding die verkrijgbaar is in zes verschillende tinten. Deze stijlvolle wandtegels, van 592 mm breed en 297 mm hoog, zijn honderd procent waterdicht. Dat maakt ze ook geschikt voor in de keuken of in de badkamer. Zo zijn ze ideaal voor het bekleden van een spatwand of de muur achter je bad.
Ben je op zoek naar grotere wandpanelen? Met Decoramic geef je je wanden de natuurlijke uitstraling van een echte tegelmuur. Ook deze wandbekleding is honderd procent waterdicht en bovendien UV-bestendig. Decoramic wandpanelen zijn beschikbaar in vijf tinten. De panelen, die 650 x 375 mm groot zijn, kun je makkelijk blind vernagelen, nieten of rechtstreeks op de wand kleven.

De juiste bekleding voor elk interieur

Omdat iedere woning anders is en iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, biedt Deceuninck ook wandbekleding voor specfieke toepassingen:

  • Beeboo: deze wandbekleding heeft een futuristisch design. De planken in aluminiumtinten zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes (2,6 m, 4,5 m of 6 m) en drie mogelijke afwerkingen (geribd, geruit of vierkant). Deze wandbekleding is zo ontworpen dat ze het licht optimaal verspreidt. Geknipt voor in moderne woningen of lofts.
  • Primavera: dé wandbekleding voor wie houdt van zachte pasteltinten. De zeven verschillende tinten zijn ideaal om zachtheid en rust in je interieur te brengen. Planken van  2,6 m, 4,5 m of 6 m.
  • Nordica: planken met zichtbare ‘houtgroeven’ die je interieur een zacht en sereen karakter bezorgen. Verkrijgbaar in vijf tinten, planken van 2,6 of 6 meter lang.
  • Vermont: wandbekleding in zes verschillende houttinten, ideaal om je woonkamer of bureau een warme, gezellige uitstraling te geven. De planken zijn beschikbaar in drie lengtes (2,6 m, 4,5 m of 6 m) en twee breedtes (100 en 250 mm).

Geïnteresseerd in de wandbekleding van Deceuninck? Neem voor meer informatie gerust contact op met een van onze verdelers of vraag een gratis prijsofferte.