Vraag een gratis offerte

Gevel

Waarom kiezen voor PVC gevelbekleding?

clock min. reading time

Heb je je woning aan een totaalrenovatie onderworpen, maar vind je dat de kers op de taart ontbreekt? Dan is het tijd om je gevel in een nieuw kleedje te steken. Nieuwe gevelbekleding geeft je woning een volledig nieuwe look, zodat je renovatie- of nieuwbouwproject helemaal ‘af’ oogt. Bij gevelafwerking heb je de keuze uit verschillende materialen, waaronder PVC. Ontdek hier wat PVC-gevelbekleding voor jouw woning kan betekenen!

PVC gevelbekleding: het neusje van de zalm

Wie een nieuwe woning bouwt of een bestaande woning renoveert, zal ongetwijfeld veel aandacht besteden aan isolatie. Logisch, want de EPB-normen (energieprestatieregelgeving) worden almaar strenger en bovendien leidt goede isolatie tot een lagere energiefactuur. Maar naast isolatie is er natuurlijk ook nog het uitzicht van je woning. En dan wordt meteen duidelijk waarom PVC-gevelbekleding zo populair is.

PVC-gevelplanken zijn net als Twinson-gevelplanken bijzonder dun, wat ze erg compatibel maakt met allerlei isolatiediktes. Met Deceuninck-gevelbekledingsprofielen hoef je je dus geen zorgen te maken over je isolatieconcept of montagesysteem. Onze flexibele PVC-gevelbekleding leent zich dan ook tot bijna elk woningtype!

Gevelafwerking op maat

PVC-gevelbekleding is niet alleen perfect compatibel met isolatie, ook qua look-and-feel zit het helemaal goed. Terwijl Standaard PVC gevelbekleding beschikbaar is in 8 matte kleuren (met of zonder houtnerfstructuur), is Premium PVC gevelbekleding verkrijgbaar in alle kleuren van ons

  • Coating: steengrijs, wijnrood, sepiabruin, …
  • Natuurlijke houtstructuren: wilde kers, natuurlijke eik, notenboom, …
  • Geverfde houtstructuren: kristalwit, agaatgrijs, dennegroen, …
  • Metallic looks: pyriet, brons, zilver
  • Gladde folies: licht ivoor glad, grafietzwart glad, antracietgrijs glad

Gevelplanken in PVC zijn duurzaam én onderhoudsvriendelijk

Wie graag creatief omspringt met kleur en stijl, kiest dus het best voor gevelplanken in PVC. Maar daar houdt het niet op. PVC heeft nog verschillende andere troeven. Het is onderhoudsarm, niet onderhevig aan verrotting of corrosie. Naast haar onmiskenbare esthetische meerwaarde is PVC-gevelbekleding dus ook een topper op het vlak van duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. En hebben we al gezegd dat al onze PVC-producten 100% recycleerbaar zijn?

Slaat onze PVC-gevelbekleding je met verstomming? Vraag dan een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze verdelers! Of vraag een gratis staal aan!